Početna Broj 175 Ultimativni igrač – Logitech G502 Proteus Core

Ultimativni igrač – Logitech G502 Proteus Core

Gejmerski miš bez kompromisa

blank
Panasonic TV

Logitech je oduvek bio inovator na polju periferija, a to posebno važi za segment namenjen igračima. Prvi put smo videli tegove za prilagođavanje težine miša, bežični prenos od 500 Hz i još mnogo toga upravo kod proizvoda ove kompanije. Poslednja novost je G502 Proteus Core, koji omogućava skeniranje podloge i preciznu distribuciju mase. Novotarija ili revolucija?

Ukoliko nemate idealno kvalitetnu podlogu, miš će se prilagoditi praktično svemu. Od drvenog stola do knjige sa debelim koricama koju ste pronašli u fioci.

Kao iz Sci-Fi filmova
Logitech G502 Proteus Core karakteriše novi dizajn, sa oštrijim ivicama u odnosu na dosadašnje modele. Nije simetričan i ergonomski je potpuno prilagođen desnorukim korisnicima. Odličan izbor materijala čini ga izuzetno udobnim za korišćenje. To posebno važi za gumene površine, koje onemogućavaju klizanje. Ovaj miš ima i tegiće od 3,6 grama, za koje postoje slotovi u heksagonalnom rasporedu. Razlog za to je mogućnost raspoređivanja težine. Nekom će možda zvučati suvišno, ali gejming veterani će uvek osetiti svaku promenu. Takođe, tu je i senzor koji ima rezoluciju u rasponu od 200 do čitavih 12.000 dpi. Pritom, novitet je funkcija skeniranja podloge, koja deluje kao da je iz budućnosti. Ukoliko nemate idealno kvalitetnu podlogu, miš će se prilagoditi praktično svemu. Od drvenog stola do knjige sa debelim koricama koju ste pronašli u fioci. U praksi, ova tehnologija radi fenomenalno. Na kraju, tu je i 11 tastera, zajedno sa HyperScroll točkićem koji ima dva režima rada. Sve ovo čini G502 Proteus Core jednim od najboljih mogućih izbora kada su u pitanju gejming periferije.

ATV & NAUTICA ATV

Logitech G502 Proteus Core
Dimenzije: 132 x 75 x 40 mm
Masa: 120 g (138 sa svim tegićima)
Broj tastera: 11
Cena: oko 80 EUR
www.logitech.rs

Leave a Reply