Početna Broj 170 Veliki test fitnes narukvica i satova

Veliki test fitnes narukvica i satova

Testirali smo i uporedili 19 fitnes satova, narukvica i aplikacija

blank
ATV & NAUTICA ATV

Napredak tehnologije, kompjuterska revolucija, „brza“ hrana, sedentarni način života samo su neke odlike savremenog doba koje su dovele do bolesti XXI veka, a to je gojaznost. Čovek je i dalje u potrazi za alternativnim načinom mršavljenja, ali se svi marketinški lepo predstavljeni proizvodi za gubljenje kilograma „preko noći“ pokažu kao varka – jasno je da bez fizičke aktivnosti i zdrave ishrane rezultati nisu mogući!

Postavlja se sledeće pitanje, kako onda trenirati i kako se hraniti? Kako da znam da sam na pravom putu, jer rezultate još ne vidim? Mršavljenje je proces, kao i gojenje, pa rezultati ne dolaze odmah. Potrebno je da određeni period provedete u određenom režimu da biste dostigli željenu figuru.

ATV & NAUTICA 2020

Na tržištu su se od nedavno pojavili mobilni uređaji koji mogu da očitaju parametre naše aktivnosti i budu odličan pokazatelj da li će naše vežbanje na pravi način uroditi plodom… Uz sve to, ni tokom treninga se ne odričete svog mobilnog telefona, ostajete u kontaktu sa svetom pomoću fitnes narukvice koja je u vezi sa vašim mobilnim uređajem, a u isto vreme je i vaš lični trener…

Fitnes narukvice
Satovi
Mobilne aplikacije za trčanje

Leave a Reply