Početna Broj 171 Veoma napredno usisavanje – Samsung Motion Sync VC20F70HNBN

Veoma napredno usisavanje – Samsung Motion Sync VC20F70HNBN

Inovativni dizajn i primenjene tehnologije skrenuće pažnju ljubitelja gadžeta i na uređaje poput ovog usisivača

ATV & NAUTICA 2020

Korejski gigant ne zaostaje ni na jednom polju. Iako je najveći akcenat dat smartfonima i televizorima, Samsung postiže odlične rezultete i u domenu bele tehnike i malih kućnih uređaja. Nova veš mašina, koju smo testirali u ovom broju, „oduvala“ nas je, a novi usisivač nas je „usisao“.

Motion Sync usisivač SC20F70 je bio jedan od hitova prošlogodišnjeg IFA sajma, i to zahvaljujući veoma modernom dizajnu, koji korisnicima olakšava kretanje usisivača kroz njihove domove, i omogućava im da na jednostavan način postignu najbolje moguće čišćenje. Takođe, i s tehničke strane je napredan – ugrađena je revolucionarna Motion Sync Design tehnologija, koja ga čini najstabilnijim usisivačem sa posudom za sakupljanje prašine na tržištu, kao i inovativna CycloneForce Multi tehnologija, koja pruža maksimalan učinak čišćenja.

ATV & NAUTICA 2020

Pomenuti Motion Sync dizajn omogućava da se uređaj kreće oko svoje ose odvojeno od svojih točkova, što omogućava brže, preciznije i stabilnije kretanje pri naglim promenama pravca. Jedinstveni zakrivljeni točkovi postavljeni su pod blagim uglom prema spoljašnjoj strani posude za prašinu, što obezbeđuje stabilnost usisivača i sprečava njegovo prevrtanje, tako da korisnik može da usredsredi pažnju na čišćenje. Veliki šuplji točkovi se glatko i lako kreću, sa veoma malo uloženog napora, bez obzira da li se usisivač kreće preko tepiha, laminata ili parketa. Dakle, manevrisanje je znatno olakšano. Jedino se moramo navići na povećanu masu usisivača, koja pruža stabilnost, ali je prenošenje teže.

Naravno, najbitnija stvar je sâmo usisavanje, i tu na scenu stupa CycloneForce Multi tehnologija, koja se odlikuje jedinstvenom unutrašnjom strukturom sa četrnaest unutrašnjih komora, koje stvaraju višestruki ciklonski protok vazduha. Snažna centrifugalna sila usisivača savršeno razdvaja prašinu i nečistoću od vazduha, i sprečava ih da napuste komoru. Na taj način se sprečava začepljivanje filtera, pa se dugo održava velika usisna moć. Samsung Motion Sync usisivač ima jednostavan filter od penastog materijala nalik na sunđer, koji sakuplja više prašine i omogućava lako pranje i čišćenje. Dovoljno je samo brzo ispiranje kako bi se sprečilo zapušavanje filtera.

Pored glavnih četki, Samsung Motion Sync usisivač ima i dodatne alatke koje su zgodno ugrađene u dršku, koja ima i daljinski upravljač sa on/off i tasterima za kontrolu usisne snage. Još jedan napredni deo se nalazi između papuče za usisavanje i teleskopske drške, a to je senzor za prašinu, koji upozorava kada se naleti na neko posebno prljavo mesto.

Kada se čišćenje završi, posuda za prašinu se lako skida i jednostavno isprazni u smeće, bez mogućnosti da se prašina prospe nazad na pod.

Samsung VC20F70HNBN
Snaga: 2.000 W/360 W
Vrsta: CycloneForce multi
Kapacitet posude: 2 litra
Nivo buke: 79 dB
Izduvni filter: Antialergijski filter, HEPA H13
Dodaci: Senzor za prašinu, Parquet Master četka, ugrađena četka
Cena: 41.999 RSD
www.samsung.rs

Leave a Reply