Početna Broj 168 Vreme je za salate – Tefal Fresh Express MB756

Vreme je za salate – Tefal Fresh Express MB756

Seckanje voća i povrća nikada nije bilo ovako brzo i zabavno

Panasonic TV

Verujemo da ste gledali jednog od poznatijih svetskih kuvara koji vam pokazuje kako za pola sata možete da napravite vrhunski obrok. Jedan od njegovih veoma važnih saveta je da obavezno koristite pomoćne kuhinjske aparate.

I evo! Tefal se pobrinuo za vas. „Secko“ Fresh Express MB756 je pravi mali kuhinjski pomoćnik. Širina secka je 24,5 cm, dubina 24 a visina 25 cm, pa ne zauzima mnogo prostora. Maksimalna potrošnja energije je 150 W. Kućište je belo-crveno sa velikim crvenim dugmetom za pokretanje/zaustavljanje, prostor za ubacivanje uložaka, te potiskivač hrane. Poseduje pet uložaka: narandžasti (jedini je kompletan od metala i služi za sitno rendanje), crveni (za krupno rendanje), zeleni (za tanko seckanje), tamnožuti (za krupno struganje), svetložuti (za sitno struganje) i dodatak za odlaganje, koji ih drži spojene s aparatom, tako da su vam svi u svakom trenutku dostupni, a samim tim je i kuhinja uredna.

ATV & NAUTICA 2020

Ulošci se lako stavljaju i skidaju. Veoma je važno da kad god postavite uložak, uređaj uključite na trenutak da biste bili sigurni da je dobro postavljen. Tek tad možete da stavljate namirnice. Hrana, bez rasipanja, pada pravo u postavljenu činiju ispred aparata. Ulošci, prostor za ubacivanje uložaka i potiskivač hrane se mogu prati u mašini za sudove. Na aparatu postoji mesto predviđeno za kabl, gde se on veoma lako smešta, ali velika mana je što je kabl izuzetno kratak.

Igrali smo se u kuhinji i isprobali sve uloške više puta. Podelićemo sa vama neka naša iskustva. Tamnožuti je idealan za parmezan, zeleni za seckanje krastavaca, šargarepa, jabuka na listiće ili kolutove… Narandžasti, svetložuti i crveni za mnogo namirnica, zavisno od toga šta želite da dobijete – krupno, sitno ili veoma sitno rendano. Da biste salatu napravili zanimljivijom, možete da koristite različite uloške. Pokušajte da jedan deo krastavca isečete na kolutove, drugi narendate krupno a treći sitno. Eto nove salate! Pustite mašti na volju i zabavljajte se u kuhinji.

Tefal Fresh Express MB756
Snaga motora: 150W
5 uložaka za sečenje:
• za krupno struganje – krastavac, šargarepa, krompir
• za tanko seckanje – cvekla, jabuke
• za krupno rendanje – sir, tikvice
• za sitno rendanje – muškatni oraščić, prezle
• za sitno struganje – parmesan
Dodatak za odlaganje spremljene hrane
Spremište za kabl
Može da se pere u sudomašini
Knjiga sa receptima
Cena: 6.499 RSD
www.tefal.rs

Leave a Reply