Početna Broj 178 Za sve prilike – Cooler Master Storm Resonar

Za sve prilike – Cooler Master Storm Resonar

Sjajne in-ear slušalice iz CM-a

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Cooler Master ima dosta iskustva na polju gejmerskih slušalica, ali kada su in-ear modeli u pitanju, početak je bio malo teži. Prvenac u vidu Storm Pitcha nije se baš pokazao dobro, pa se kompanija potrudila da ne ponovi greške. Rezultat je bolji nego što je iko mogao da predvidi, jer smo dobili in-ear slušalice koje mnogim „zvučnim“ imenima bez problema mogu da stanu na crtu.

Regulisanje basa i atraktivan dizajn
Kao i Pitch, Storm Resonar izgleda fenomenalno, posebno ukoliko volite nešto agresivniji dizajn. Na ovom polju Cooler Master ne može da „omane“, jer uveliko poznaju svoju ciljnu grupu i znaju tačno šta ona želi. Kvalitet izrade je na izuzetno visokom nivou zahvaljujući odabiru kvalitetnih materijala, a uz slušalice se dobijaju čvrsta kutijica i audio-adapteri sa razdvojenim kanalima za slušalice i mikrofon. Delovi su udobni, i dok su nama odgovarali srednji, postoje i veći i manji od njih, za različite potrebe korisnika. Unutar ovog kućišta nalazi se zvučnik sa membranom prečnika 8 milimetara, sa frekvecijskim odzivom od 20 do 20.000 Hz, uz impedansu od 20 oma, koja je nešto veća od uobičajene. Treba primetiti da bas varira između 94 i 100 dB (+/- 3 dB), u zavisnosti od podešavanja na samim slušalicama. Na svakoj slušalici se nalazi potenciometar koji reguliše jačinu niskih tonova, a suprotno očekivanjima, razlika je primetna između krajnjih pozicija.

Najbolji telefoni 2019

image_848

Momak za sve
Storm Resonar je sve što možete poželeti od gejming slušalica kompaktnog dizajna. Prenosive su, mogu da se koriste za igranje, za muzički plejer i telefon. Mikrofon je dovoljno dobar za komunikaciju u svakoj situaciji, a kvalitet zvuka je za klasu kojoj pripada fenomenalan. Sve to ga čini zaokruženom ponudom kakvu je teško naći na tržištu.

Cooler Master Storm Resonar
Tip: in-ear
Prečnik drajvera: 8 mm
Masa: 15 g
Priključak: 3.5 mm
Frekvencijski odziv: 20 – 20.000 Hz
Osetljivost 94 do 104 dB
Impedansa: 20 oma
Dužina kabla: 1,3 m
Mikrofon: Omnidirekcioni
Cena: 45 EUR
www.coolermaster.com

Leave a Reply