Početna Broj 167 Zeleno, volim te zeleno – Moulinex Infiny Press

Zeleno, volim te zeleno – Moulinex Infiny Press

Sa Mulinex Infiny Press sokovnikom, svakog jutra u svojoj čaši vrlo lako i jednostavno možete imati nešto „zeleno“ u celoj paleti boja

blank
ATV & NAUTICA 2020

Ovaj mali pomoćnik za tren će prikupiti sve sokove iz voća i povrća, i vašu čašu napuniti zdravljem. Pritom neće probuditi nikoga od ukućana, jer je sasvim diskretan i tih.

Možete birati da li želite sok ili kašu, samo izaberite odgovarajući filter – filtere ćete i još pospani lako razlikovati, jer su različitih boja. Tri otvora za ubacivanje voća malo usporavaju postupak jer voće prethodno morate iseckati, ali vam i daje mogućnost da istovremeno cedite različite vrste voća i da se te vrste već u toku ceđenja prožimaju i da daju puniji ukus.

ATV & NAUTICA ATV

Za ovaj sokovnik ćete relativno lako naći mesta u svojoj kuhinji, jer mu gabariti nisu veliki, iako je poprilično težak za prenošenje. Svojim pomalo svemirskim izgledom, koji asocira na raketu i otkrivanje neotkrivenog, te svedenom kombinacijom boja, lako će se uklopiti u savremenu i modernu kuhinju i upotpuniti je.

MO-AMBIANCES-PRODUCT-GOULOTTE

Moraćete da odvojite malo više vremena za održavanje ako ga perete ručno, ali se zato svi rasklopivi delovi mogu prati u mašini za sudove. Uz ovaj sokovnik stiže i knjiga s receptima koji vas mame da ih sve isprobate i uživate u potpuno sačuvanim ukusima i aromama ceđenog voća i povrća.

Naš favorit među sokovima čiji su recepti dati u ovoj knjizi, je Tonik, kojeg smo obogatili dodavanjem pola limuna, želeći da dodamo i naš lični pečat. Verovatno bi bio još bolji ako bi se umesto limuna dodalo pola limete. A oni koji žele da imaju i miris i ukus, to će dobiti dodavanjem pola štapića vanile. Budite kreativni koristeći Mulinex Infiny Press sokovnik, i osnovne recepte date u knjizi recepata vrlo lako ćete osmisliti i napraviti sok koji je idealan za vas i koji možete nazvati svojim imenom.

MO-AMBIANCES-PRODUCT-PERFORMANCE

Cedeći sok od 1 kg voća i povrća (jabuke, pomorandže, šargarepa, limun) dobili smo oko 450 ml soka. Zato, ako ste štedljivi, a to svi pokušavamo da budemo, ovo je pravi izbor za vas, jer će ostaci voća biti potpuno oceđeni i dehidrirani.

I još nešto – svim osobama koje uživaju u kuvanju i spremanju hrane u bilo kojem obliku, preporučili bismo da nekoj voćnoj kaši, a naš izbor bi bio kombinacija breskve, dinje i kruške, dodate kašiku šlaga ili kuglu svog omiljenog sladoleda, pospete ga listićima badema i cimetom i dobićete savršenu a niskokaloričnu poslasticu.

Sa povećanim izborom voća i povrća na pijacama i u prodavnicama, teško je odoleti iskušenju kombinovanja omiljenih ukusa.

Cena: 27.999 RSD
www.moulinex.co.rs

Leave a Reply