Početna Broj 201 Audible nove ljubavne audio knjige

Audible nove ljubavne audio knjige

Audible nove ljubavne audio knjige koriste mašinsko učenje kako bi odmah prešle na ljubavne scene

ATV & NAUTICA 2020

Priznajte: verovatno ne čitate ljubavne romane radi zapleta ili književne vrednosti. Ljudi iz Audible to znaju i predstavljaju novu kolekciju ljubavnih audio knjiga koji dolaze sa korisnom funkcijom koja vam dopušta da preskočite odmah na „pravi“ deo. Funkcija nazvana „Take Me To The Good Part“ će ubrzati čitanje knjige do vatrenih delova knjige.
Funkcija je ugrađena u skladu sa preporukama i željama čitaoca i slušaoca ljubavnih romana. Ova funkcija je prisutna već u preko 100 Audible ljubavnih romana, a kompanija planira da dodatno proširi ponudu.

Funkcija je deo novog paketa knjiga u sklopu Audible Romance brenda, koji se prodaje kao dodatak standardnom Audible članstvu po ceni od $7 mesečno, ili kao samostalna usluga za $15 mesečno. Paket obuhvata pristup hiljadama audio ljubavnih romana, uključujući najbolje prodavane romane i Audible Originals. Broj knjiga koje možete „pročitati“ mesečno nije ograničen.

ATV & NAUTICA 2020
A handsome young man standing in training clothes and using his phone with earphones at the riverside

Postoji tehnologija ispod „haube“ koja omogućava da se pronađu pravi delovi. Audible koristi mašinsko učenje kako bi identifikovao ključne reči i fraze, kao i grupe reči, kako bi odredio delove gde se stvari zahuktavaju. Kompanija je čak identifikovala 10 tipova takozvanih „dobrih delova“ kao što je „flertovanje“, „prvi sastanak“, „prvi poljubac“ i jedan koji je nazvan „vrelo, vrelo, vrelo“ – iliti poznate kao seks scene.

Zajedno sa Romance paketom i pratećim funkcijama, Audible takođe planira da klasifikuje knjige po nivou „strasti“ (kako bi lakše našli knjige sa više vrelih delova). Ilustrovani merač strasti rangira knjige na skali koja se kreće od romantičnog do vrelog. Program je trenutno aktivan i obuhvata probni period.

Leave a Reply