Početna Broj 195 Budućnost održive personalizovane energije

Budućnost održive personalizovane energije

Panasonic TV

SolPad integrisana solarna ploča kombinuje više patentiranih tehnologija u jednom uređaju, uključujući revolucionarni kapacitet baterije, inovativni inverter sistem i inteligentni softver koji komunicira sa korisnikom. Svaki SolPad Home panel je kao računar na vašem krovu, gde je svaki uređaj poseban i samostalan. Nova tehnologija baterije je bezbednija od standardnih litijum jonskih baterija. Nove baterije poseduju širi opseg radne temperature i duži životni vek.

SolPad inverter automatski detektuje kada je bolje da puni baterije koristeći sunčevu energiju ili lokalnu strujnu mrežu, u zavisnosti od perioda sa jeftinom strujom. Povećanje dostupne snage je jednostavno i zahteva povezivanje dva ili više panela.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Najprodavaniji proizvod je SolPad Home, koji uključuje panel napravljen od 96 ćelija povezanih diodama, koji generiše 330 vati solarne snage. Unutar svakog SolPad panela nalazi se integrisana baterija koja koristi čvrstu, nisko voltažnu tehnologiju baterija. Čvrste baterije bezbedno mogu podneti temperature do 200 Celzijusa.

Postoje dve SolPad opcije za skladištenje elektriciteta: standardna baterija od 500 Wh i opcionalna baterija od 1 kWh. Baterija od 1 kWh se može potpuno napuniti koristeći solarnu energiju ili struju iz javne mreže za oko tri sata, dok baterija od 500 Wh se napuni za približno sati i po.

Leave a Reply