Početna Aplikacije Da li Vas smartfon zaista može dovesti do orgazma?

Da li Vas smartfon zaista može dovesti do orgazma?

Momacki auto – Infiniti HEADER

Durex, vodeći svetski brend za zdrav seksualni život, uoči predstavljanja novog proizvoda, koji bi, kako navode, mogao doneti revoluciju u naš seksualni život, objavljuje proširenje na oblast digitalne tehnologije. Durexlabs divizija je prvi značajni korak na digitalnom tržištu, čija je poruka da treba da prihvatimo promene u društvu i nove obrasce ponašanja, kada su pitanju intima i mobilna tehnologija.

Durexlabs će uskoro najaviti proizvod koji opisuju kao “prvi koji će promeniti igru”, a koji predstavlja revoluciju u tehnologiji koja će pomoći korisnicima da dožive orgazam. Ovaj proizvod je razvijen u saradnji sa preduzetnicom Suzi Li, direktrorkom tehnološke kompanije Siren Mobile. Njena stručnost u oblasti mobilne tehnologije, biohemije, biofizike i vizuelnih umetnosti, pružila je novi ugao gledanja na odnose koje razvijamo sa mobilnom tehnologijom.

IFA 2019 IN PAGE

Ričard Arnold, direktor Divizije za istraživanje i razvoj Durex proizvoda, izjavio je: “Imajući u vidu naše duboko razumevanje procesa seksualnog uzbuđenja i svih impulsa koji ga čine, bilo je sasvim prirodno da potražimo način na koji ćemo ga povezati sa digitalnom tehnologijom.”

“Inspiracija su nam bile savremene navike i činjenica da se sve više, za gotovo sve što nam se dešava u toku dana, oslanjamo na prenosivu tehnologiju, a istraživanje tržišta koje smo sproveli, ukazalo je na to da postoji potreba za ovakvom tehnologijom u našim seksualnim životima.”

Suzi Li, direktorka kompanije Siren mobile koja je razvila aplikaciju za upoznavanje Siren, izjavila je: “Bilo je uzbudljivo raditi sa Durexlabs. Sa porastom upotrebe pametnih telefona, društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje, tehnologija se pokazala kao neverovatno uspešno sredstvo koje spaja ljude i pomaže im da održavaju bliski kontakt. U saradnji sa Durexlabs divizijom preduzeli smo sledeći značajan korak, tako što smo tehnologiju upotrebili u cilju podsticanja veće bliskosti u spavaćoj sobi i poboljšanja seksualnog života.”

Susie-Lee-–-Tech-Entrepreneur

Durexu su potrebni beta testeri aplikacije širom sveta koji će prvi doći u dodir sa ovim otkrićem. Svako ko želi da bude upućen u Durexlab projekat može se prijaviti na sajtu Durex , gde će među prvima imati priliku da se informiše i dobiti besplatan pristup tokom određenog vremenskog perioda.

Leave a Reply