Početna Broj 195 E Ink najveći ePaper ekran

E Ink najveći ePaper ekran

Panasonic TV

Zahvaljujući QuirkLogic Quilla, sada imamo ePaper ekran visoke rezolucije sa dijagonalom od 42 inča. Svaki ekran je 41.1 cm širok, 55.6 cm visok, 1 cm debeo i ima rezoluciju od 2160 x 2880 (85 dpi). Ekran može funkcionisati u „portrait“ ili „landscape“ formatu i karakteriše ga širok ugao gledanja. ePaper ekran je takođe veoma mali potrošač električne energije jer tehnologija pozadinskog osvetljenje ne zahteva električnu energiju. Ekran težine oko 10 kg se kači na zid, a više ekrana se može povezati kako bi se napravio zidni prostor za pisanje koji radi na baterije. Jedino se morate naviknuti na prekide u pisanju na mestima gde se ekrani spajaju.

Quilla ekran koji radi na baterije je potpuno bežičan. Sve što napišete na ePaper ekranu se može sačuvati u centralnoj bazi podataka na mobilnom telefonu. Monohromatske slike se mogu prikazati na ekranu i potom obeležiti a sve oznake ili napomene koje napišete će se takođe sačuvati. Takođe, postoji meni putem kog korisnici imaju pristup funkcijama zumiranja, kopiranja, brisanja i premeštanja.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Najveći ePaper ekran na svetu će omogućiti E Ink kompaniji da razvije proizvode koji troše jako malo snage a većeg su formata i koji će stvarno moći zameniti statičke ekrane.

Leave a Reply