Početna Broj 186 ENERGIJA NA DOHVAT RUKE

ENERGIJA NA DOHVAT RUKE

Bezbrižno gledajte video tokom leta od Beograda do Pariza. Ili slušajte muziku dok ste u avanturi van kuće, bez straha da će vaš uređaj ostati bez baterije.

ATV & NAUTICA 2020

Lakog, kompaktnog dizajna, APC eksterna baterija je pouzdan saputnik na putovanjima i novi, nerazdvojni prijatelj vašim uređajima sa USB ulazom – kamerama, pametnim telefonima i tabletima. Dostupna je u tri veličine – M3 kapaciteta 3000 mAh; M5kapaciteta 5000mAh i M10 kapaciteta 10000mAh.

M3 ima bateriju dovoljnu za jedno punjenje pametnog telefona i 20% punjenja tableta. Ovaj uređaj je težak tek 80 grama, a radi uštede vremena moguće je istovremeno dopunjavati bateriju i uređaj koji je na nju povezan. Aluminjumsko kućište čini je otpornom na habanje tokom svakodnevne upotrebe. Uređaj dolazi u pet boja pa se može kombinovati u različitim varijantama i u skladu sa različitim preferencijama korisnika.

ATV & NAUTICA 2020

M5WH_FL

M5 ima bateriju dovoljnu za dva kompletna punjenja pametnog telefona ili polovinu punjenja tableta, dok M10 ima bateriju dovoljnu za četiri kompletna punjenja pametnog telefona ili jedno punjenje tableta. Oba ova uređaja imaju dva USB priključka za punjenje 2,4A za tablete i 1A za telefone. Ova dva modela dostupna su u beloj i crnoj boji i oba imaju LED indikaciju stanja baterije. Vreme punjenja je četiri sata za M5 i osam sati za M10.

APC eksterne baterije čuvaju životni vek baterije na vašem uređaju automatskim isključivanjem kada su priključeni uređaji u potpunosti dopunjeni ili kada je temperatura baterije iznad opsega sigurnog rada. Uređaji imaju i dodatnu zaštitu od prepunjavanja, prekomerenog pražnjenja, prekostrujnu zaštitu, zaštitu od kratkog spoja, prenapona i preopteraćenja.

Leave a Reply