Početna Trends Google veštačka inteligencija na kvadrat

Google veštačka inteligencija na kvadrat

Google pravi veštačku inteligenciju koja može napraviti još veštačke inteligencije

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Dizajniranje dobre veštačke inteligencije je teško. Za kompaniju kao što je Google, koja se u velikoj meri oslanja na veštačku inteligenciju (AI), dizajniranje najboljeg AI softvera je od suštinske važnosti. Ko je sposobniji da dizajnira veštačku inteligenciju nego druga veštačka inteligencija?

U ovom trenutku, pravljenje snažne veštačke inteligencije je težak posao. Zahteva puno vremena za pravilnu obuku veštačke inteligencije da koristi mašinsko učenje, kao i novac za unajmljivanje stručnjaka koji poznaju rad sa potrebnim alatima. Konačan cilj Google Brain-a je da smanji ove troškove i učini veštačku inteligenciju pristupačnijom i efikasnijom.
Jedna od stvari koje čine mašinsko učenje tako efektivnim je što mašine uče na načine koji se potpuno razlikuju od ljudi. Jednom kada naučite veštačku inteligenciju da postigne određeni cilj, nema načina da je otvorite i vidite kako ona to radi. Njeno razumevanje sveta je potpuno nepoznato. Za sada, Google je izjavio da njihov proces stvaranje veštačke inteligencije nije dovoljno napredan kako bi se poredio sa ljudskim inženjerima. Međutim, s obzirom na brzi razvoj veštačke inteligencije, možda ta izjava neće biti tačna za nekoliko godina.

10 saveta Instagram IN PAGE

Leave a Reply