Početna Aplikacije Kako preuzeti Facebook Paper aplikaciju izvan U.S?

Kako preuzeti Facebook Paper aplikaciju izvan U.S?

blank
ATV & NAUTICA 2020

Prošlo je nekoliko meseci otkako je Facebook Paper zvanično lansiran, ali još uvek nije dostupan van Sjedinjenih Američkih Država. Ali zašto biste želeli Facebook Paper? Za neupućene, to je dodatna aplikacija koja vaš uobičajeni Facebook fid prikazuje u prelepom stilu časopisa, sa još par sjajnih detalja koji će vam tokom pregledanja fida stvoriti utisak kao da čitate časopis. Ukratko, može se reći da je Facebook Paper direktna konkurencija Flipboard-u.

Još uvek nema informacija kada će se pojaviti međunarodna verzija aplikacije, ali, oni koji jednostavno moraju da je imaju, nemaju razloga za brigu, jer postoji način da preuzmete aplikaciju iako ne živite u SAD. Sve što je potrebno jeste da učinite da izgleda kao da ste iz SAD. Evo detalja:

ATV & NAUTICA ATV

Pre nego što počnete, potrebno je da onemogućite svoj iTunes Match nalog, ako ga imate. Opcija za onemogućavanje se nalazi u opcijama Settings i ‘iTunes & App Store’. Kada sve završite, možete ponovo da ga omogućite.
1. Pokrenite App Store na vašem iPhone-u, idite u odeljak ‘Featured’ i skrolujte do dna stranice.
2. Pronađite četvrtasto sanduče sa vašim Apple ID-em iznad Uslova korišćenja koje ionako niko ne čita? Kliknite na njega.
3. Pojaviće se meni i treba da izaberete opciju ‘View Apple ID’ (ovde ćete morati da unesete vašu Apple ID lozinku povezanu sa vašim trenutnim nalogom).
4. Ako sve prođe kako treba, trebalo bi da se nađete na stranici ‘Account’ gde treba da kliknete na ‘Country/Region’, pa nakon toga na ‘Change Country or Region’.
5. Pojaviće se spisak zemalja i potrebno je da izaberete ‘United States’.
6. Pretvarajte se da čitate Uslove korišćenja (ili ih stvarno pročitajte, kao što to Stiv Voznijak uvek radi).
7. U sledećem koraku treba da unesete način plaćanja, ali to ne morate da uradite jer je aplikacija Facebook Paper besplatna. Stoga, izaberite ‘None’ i kliknite na ‘Next’
8. Voila! Sada možete da preuzmete aplikaciju Facebook Paper. Vratite se u App Store, potražite aplikaciju Facebook Paper i odradite posao.

Ima i jedna začkoljica: nećete moći da ažurirate aplikaciju novijim verzijama. Ako ponovite sve ove korake, možda ćete i moći da preuzmete ažuriranja (ako postoje), ali to još uvek nije testirano.

U svakom slučaju, nakon što završite sa preuzimanjem i instaliranjem, ponovite gore navedene korake da biste vratili podešavanja na svoju zemlju.

Nadamo se da ste uspeli da instalirate Facebook Paper i da ćete uživati koristeći aplikaciju.

Leave a Reply