Početna Broj 193 Miele – Nova prodavnica brenda bez konkurencije

Miele – Nova prodavnica brenda bez konkurencije

Kuhinje i kupatila za primer

ATV & NAUTICA 2020

Od skoro, ako šetate centrom Beograda, videćete logo stare i dobro poznate fabrike bele tehnike, čuvene po izvrsnom kvalitetu i dugotrajnosti svojih proizvoda. Svratili smo na Miele kaficu i razgovarali sa Nikolom Pavlovićem, predstavnikom prodaje, o tome šta je novo u tom prodajnom objektu.

Tech Lifestyle: Kao Tech Lifestyle odavno smo upoznati sa proizvodima brenda MIELE, da li se to isto može reći za potrošače u Srbiji i koji su vaši potencijalni kupci? Da li je ovo prvi MIELE Showroom u Srbiji?

ATV & NAUTICA 2020

Nikola Pavlović: MIELE je kompanija koja decenijama postavlja tehnološke, kao i standarde kvaliteta, i koja ne zaboravlja ideju vodilju svojih osnivača koji su još u svoje prve mašine utisnuli moto „Immer Besser“ (Zauvek bolje). Dakle, mi se obraćamo kupcu koji ceni kvalitet i dugotrajnost proizvoda i svestan je svih prednosti MIELE tehnoloških rešenja koja će mu pomoći da unapredi kvalitet života oslanjajući se na naše aparate.

Naš kupac je svako ko želi da investira u kvalitet svog života jer Miele je brend koji garantuje vrhunski kvalitet i čiji uređaji daju odlične rezultate. Kako je MIELE i dalje relativno nov brend na srpskom tržištu, pred nama je mnogo posla, a cilj nam je da pre svega pokažemo kupcima koje su prednosti našeg brenda i da im ga na taj način i približimo.

Pored postojećeg prodajnog objekta na Novom Beogradu, koji uspešno posluje od 2012. godine, upravo smo otvorili još jedan u samom centru Beograda. Novi show room nalazi se u „pametnoj“ poslovnoj zgradi u Balkanskoj ulici broj 2. Ova lokalcija nije slučajno izabrana, već se u potpunosti podudara sa idejom MIELE brenda da diktira najnovije tehnološke trendove. U novom prostoru izloženi su aparati iz svih segmenata MIELE programa, od usisivača, preko najprodavanijih mašina za pranje i sušenje veša, mašina za pranje sudova, atraktivnih i funkcionalnih frižidera, inovativnih rerni i aparata za pripremu napitaka od kafe.

Leave a Reply