Početna Broj 195 Toalet papir za mobilne telefone???

Toalet papir za mobilne telefone???

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Da, dobro ste pročitali naslov, ovaj papir se može koristiti za čišćenje ekrana vašeg pametnog telefona (nakon obavljanja nužde). Čitav koncept možda izgleda pomalo čudan, ali zapravo je jako dobra ideja. Ekrani pametnih telefona mogu sadržati 20 puta više bakterija od WC daske; nije iznenađujuće, s obzirom da oko 65-75 posto vlasnika priznaje da koristi svoj telefon dok je u toaletu, kako bi proverili društvene mreže, slali poruke prijateljima ili čak razgovarali.

Samsung 50 godina

Mini dispenzeri toalet papira su instalirani u 86 kabina u sedam toaleta, od strane Japanske telefonske kompanije NTT Docomo, gde će ostati do kraja promocije krajem marta. Papir sadrži poruku „Dobrodošli u Japan“ i obaveštava posetioce o nacionalnoj WiFi usluzi i predlaže da instalirate odgovarajuću aplikaciju turističkog vodiča koja poseduje funkciju prevođenja.

Japan ima reputaciju po svojim tehnološki naprednim toaletima. Mnogi javni toaleti su opremljeni sa grejačima WC dasaka koji prskaju mlazove tople vode i vazduha. Japan: najbolje mesto na svetu da idete u toalet.

Leave a Reply