Početna Broj 193 Uz KOMeKEŠ brzo i lako do gotovine

Uz KOMeKEŠ brzo i lako do gotovine

Nova bankarska usluga Komercijalne banke „KOMeKEŠ“ omogućava da se na brz, efikasan i bezbedan način pošalje novac

Momacki auto – Infiniti HEADER

Dok svi pričaju o digitalizaciji, Komercijalna banka to sprovodi u delo. Ovaj proizvod, koji je samo jedan u nizu koje priprema Komercijalna banka, omogućava brzo slanje novca. Sve što je potrebno za slanje, jeste da pošiljilac ima otvoren račun u Komercijalnoj banci i pametan telefon sa jedne strane, a primalac, mobilni telefon i jedan od 274 bankomata Komercijalne banke, sa druge strane.

Sa novom uslugom, moguće je lako i brzo, u samo par koraka, poslati novac bilo kome ko ima mobilni telefon. Ideja je da ovaj proizvod ne koriste profesionalci, već klijenti od 7 do 107 godina. Koliko je usluga jednostavna, govori i podatak da je pre nedavno, baka od 74 godine, sama uspela da podigne keš sa bankomata koji joj je poslat preko „KOMeKEŠ“ usluge.

IFA 2019 IN PAGE

Usluga je dostupna 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, uz minimalni trošak za pošiljaoca, od 25 dinara po transakciji. Najmanji iznos za slanje je 500, a najveći 20.000 dinara. Primalac gotovine ne mora da ima račun ni u jednoj banci, već je dovoljno samo da ima mobilni telefon. Još da napomenemo da je novčana sredstva moguće poslati svim osobama koje imaju broj registrovan kod jednog od mobilnih operatera u Republici Srbiji.

Prilikom izrade nove usluge, imperativ je bio na bezbednosti. Zato je uvedena trostruka zaštita – dva koda i iznos poslatog novca, koji moraju da se podudare kako bi na bankomatu mogao da se podigne keš. Svi misle da je bankarstvo dosadno, ali kada je reč o sopstvenom novcu, svi vole da bude dosadno i stabilno, nego da bude nepouzdano i rizično. KOMeKEŠ je stabilan, siguran i jednostavan.

Leave a Reply