Početna Broj 193 Uz KOMeKEŠ brzo i lako do gotovine

Uz KOMeKEŠ brzo i lako do gotovine

Nova bankarska usluga Komercijalne banke „KOMeKEŠ“ omogućava da se na brz, efikasan i bezbedan način pošalje novac

ATV & NAUTICA 2020

Dok svi pričaju o digitalizaciji, Komercijalna banka to sprovodi u delo. Ovaj proizvod, koji je samo jedan u nizu koje priprema Komercijalna banka, omogućava brzo slanje novca. Sve što je potrebno za slanje, jeste da pošiljilac ima otvoren račun u Komercijalnoj banci i pametan telefon sa jedne strane, a primalac, mobilni telefon i jedan od 274 bankomata Komercijalne banke, sa druge strane.

Sa novom uslugom, moguće je lako i brzo, u samo par koraka, poslati novac bilo kome ko ima mobilni telefon. Ideja je da ovaj proizvod ne koriste profesionalci, već klijenti od 7 do 107 godina. Koliko je usluga jednostavna, govori i podatak da je pre nedavno, baka od 74 godine, sama uspela da podigne keš sa bankomata koji joj je poslat preko „KOMeKEŠ“ usluge.

ATV & NAUTICA 2020

Usluga je dostupna 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, uz minimalni trošak za pošiljaoca, od 25 dinara po transakciji. Najmanji iznos za slanje je 500, a najveći 20.000 dinara. Primalac gotovine ne mora da ima račun ni u jednoj banci, već je dovoljno samo da ima mobilni telefon. Još da napomenemo da je novčana sredstva moguće poslati svim osobama koje imaju broj registrovan kod jednog od mobilnih operatera u Republici Srbiji.

Prilikom izrade nove usluge, imperativ je bio na bezbednosti. Zato je uvedena trostruka zaštita – dva koda i iznos poslatog novca, koji moraju da se podudare kako bi na bankomatu mogao da se podigne keš. Svi misle da je bankarstvo dosadno, ali kada je reč o sopstvenom novcu, svi vole da bude dosadno i stabilno, nego da bude nepouzdano i rizično. KOMeKEŠ je stabilan, siguran i jednostavan.

Leave a Reply