Rakuten Viber, aplikacija za razmenu poruka koju koristi preko 1 milijarde ljudi širom sveta, danas je svečano objavila da pokreće ekskluzivni darivajući čet bot – sa željom da dokaže da je lepše poklanjati nego primati!

Darivanjem putem čet bota Viber obeležava devet godina od svog pokretanja, time pružajući mogućnost svojim korisnicima da zavrte točak sreće i osvoje posebne poklone, kao što su Viber Out kupon, posebni popusti, partnerski vaučeri ili zabavni paketi Viber stikera.

Svako ko ga zavrti osvaja poklon – a dodatni poklon čeka i one koji pozovu svoje prijatelje da ovim putem okušaju svoju sreću.

Više od 35 partnerskih robnih marki će se nadovezati sa svojim poklonima na Viberove – tako da će korisnici ove omiljene aplikacije na raspolaganju imati fond poklona u ukupnoj vrednosti od oko $35 miliona dolara. Nagrade su lokalizovane za svako pojedinačno tržište, i korisnici iz različitih zemalja će primiti posebne ponude u skladu sa tim.

Prvobitna posvećenost Vibera pri njegovom pokretanju bila je da ljudima pruži mogućnost da ostanu povezani sa svojim prijateljima i porodicom širom planete – a da pritom ne plaćaju visoke telefonske račune.

Viber i danas ostaje potpuno posvećen tom cilju, ponosan što svojim korisnicima može da pruži i usluge najbezbednije aplikacije za razmenu poruka na svetu. U želji da proslavi ostvarenje tih ciljeva, Viber poziva svoje korisnike da se pridruže veselju, zavrte točak i osvoje neki od vrednih poklona.
 
“Viberov tim želi da proslavi devet uspešnih godina postojanja naše platforme na način koji bi nagradio verne korisnike za sve što su učinili da Viber postane ono što jeste danas,“ ističe Kristina Konstadače, generalna komercijalna direktorka Vibera. “Izuzetno smo zahvalni našim brojnim partnerima na podršci ovom slavlju koju su pružili vrednim poklonima putem darivajućeg čet bota – kao nagradu njihovim odanim poklonicima i pratiocima koje su stekli na Viberu.“ 
 
I zato – zavrtite točak sreće i osvojite vaš poklon za deveti rođendan Vibera na : https://vb.me/e7e777 ! [podsetnik: link je dostupan samo preko mobilnog telefona]

Srećno i hvala vam!

Prethodni tekstMi Watch kompanije Xiaomi je dvojnik Apple sata
Sledeći tekstTOP 5: Aplikacije za putovanja

Leave a Reply