Početna Broj 199 Walmart isporuka do vašeg frižidera!

Walmart isporuka do vašeg frižidera!

blank
ATV & NAUTICA ATV

Ako internet kupovina namirnica za brzom isporukom nije baš pogodna koliko vi to želite, šta kažete na uslugu gde osoba koja dostavlja hranu zapravo uđe u vaš dom i ušeta u vašu kuhinju i odloži stvari u frižider ili špajz?

U partnerstvu sa specijalistom za pametne domove, August i kompanijom za isporuku Deliv, predložena usluga će funkcionisati na sledeći način: Poručite namirnice preko interneta, navedete vreme isporuke i potom nastavite sa vašim dnevnim obavezama. Dostavljač dođe u vaš dom i ako nikoga nema kod kuće, unosi jednokratnu šifru u pametnu bravu na ulaznim vratima. Dostavljač potom uđe u vašu kuhinju i napuni vaš frižider sa namirnicama koje ste poručili.

ATV & NAUTICA ATV

Kada se šifra aktivira dobijate obaveštenje na vaš mobilni telefon. Potom imate mogućnost da posmatrate dostavljača unutar vašeg doma putem prenosa uživo preko sigurnosnih kamera. Možda ćete želeti da ovo uradite ako vam se ne sviđa ideja da stranac ulazi u vaš dom dok vi niste kod kuće ili možda jednostavno želite da iskoristite skupocenu opremu za nadzor.

Kada dostavljač izađe iz vašeg doma primićete još jedno obaveštenje kada se vrata zaključaju. Ako ne dobijete takvo obaveštenje, moraćete da lično proverite vaš dom.

Leave a Reply