Otvoren prvi LG Concept store u Srbiji!

Jedina specijalizovana LG prodavnica u Srbiji

Dobrodošli u prvi LG Concept store u Srbiji. LG Concept prodavnica predstavlja jedinstveno odredište koje donosi najnovije LG proizvode, prilagođene da unaprede svaki aspekt vašeg doma i zadovolje sve vaše potrebe.

U širokom asortimanu LG Concept prodavnice, posetioci će pronaći vrhunske televizore koji garantuju neuporedivo iskustvo gledanja. LG televizori sa OLED, NanoCell i Ultra HD rezolucijom pružaju izvanredan kvalitet slike i zvuka, prenoseći svaki detalj i boju izuzetno realistično. Pametne funkcije ovih televizora poseduju mogućnost jednostavnog povezivanja sa svetom zabave i uživanje u omiljenim sadržajima.

Pored televizora, LG Concept prodavnica nudi i inovativne monitore koji su idealni kako za kućnu, tako i za poslovnu upotrebu. Uz vrhunsku sliku i napredne funkcionalnosti, LG monitori će vam omogućiti veću produktivnost, uživanje u multimedijalnom sadržaju i učestvovanje u igrama na potpuno novom nivou.

Za optimalnu udobnost i svežinu u svom domu, otkrijte našu bogatu ponudu klima uređaja. LG klima uređaji spajaju elegantan dizajn, energetsku efikasnost i napredne funkcije kako bi stvorili idealnu atmosferu u svakom prostoru, pružajući pouzdano rešenje tokom cele godine, bez obzira na spoljne uslove.

LG Concept Store by Dr Techno BEO SHOPPING CENTAR, Vojislava Ilića 141, Beograd

LG Concept prodavnica takođe nudi vrhunsku belu tehniku, od mašina za pranje veša sa najnaprednijim tehnologijama za očuvanje tkanina do efikasnih frižidera koji čuvaju sveže namirnice duže vreme. LG bela tehnika je dizajnirana da unapredi vaš dom i olakša svakodnevne zadatke.

Naša stručna i prijateljska prodajna ekipa je tu da vam pruži personalizovano iskustvo i pomogne da pronađete savršeno rešenje koje odgovara vašim potrebama. Njihovo stručno znanje o LG proizvodima omogućava im da vam pruže detaljne informacije i preporuke kako biste doneli ispravne odluke pri kupovini.

Naš cilj je da vas inspirišemo, edukujemo i pružimo nezaboravno iskustvo kupovine. Želimo da otkrijete beskrajni potencijal koji se krije u svetu LG inovacija i da se upustite u budućnost koja počinje upravo ovde.

Posetite nas u LG Concept prodavnici smeštenoj u BEO SHOPPING CENTRU, na adresi Vojislava Ilića 141, Beograd. Radno vreme prodavnice je svakim danom od 10 do 22 sata.

Dođite i doživite novo doba tehnologije, prepustite se magiji inovacija koje će promeniti način na koji živite i koristite tehnologiju. Vaša budućnost počinje ovde, u LG Concept prodavnici.

Dobrodošli u LG Concept prodavnicu – vaše jedinstveno odredište za vrhunske proizvode i beskrajnu inspiraciju.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Mujjo Double-Insulated rukavice – Rukavice za ekrane osetljive...

Ove rukavice su razvijene kao odgovor na povratne...

Mercedes koji je željan učenja

Vizuelno impresivan, radikalno jednostavan za rukovanje i izuzetno...

CES 2021: Samsung vizija budućnosti

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je nove...

POTPUNO NOVI Mercedesov salon u Beogradu

Ovlašćeni Mercedes-Benz partner i servisni centar u Beogradu...

Sve popularnija filozofija životnog stila iliti TECH LIFESTYLE

Godinama unazad u domovima velikog broja ljudi dominira...

USKORO: Poznati nemački brend u Beogradu na vodi!

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premijum aparata za...

Hibrid teleskopa i fotoaparata može od svakoga da...

Kompanija Vaonis je prošle godine predstavila astrofotografski sistem...

XPG PRO ventilator za strastvene e-sportiste!

XPG, proizvođač sistema, komponenti i perifernih uređaja za...

XPG PCIe za profesionalne e-sportiste

XPG, brend specijalizovan za sisteme, komponente i periferne...

Vaš novi najbolji kućni prijatelj – Samsung Jet...

Zamislite da imate usisvač koji ne izbacuje prašinu...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Dobrodošli u prvi LG Concept store u Srbiji. LG Concept prodavnica predstavlja jedinstveno odredište koje donosi najnovije LG proizvode, prilagođene da unaprede svaki aspekt vašeg doma i zadovolje sve vaše potrebe. U širokom asortimanu LG Concept prodavnice, posetioci će pronaći vrhunske televizore koji garantuju neuporedivo iskustvo gledanja. LG televizori sa OLED, NanoCell i Ultra HD rezolucijom pružaju izvanredan kvalitet slike i zvuka, prenoseći svaki detalj i boju izuzetno realistično. Pametne funkcije ovih televizora poseduju mogućnost jednostavnog povezivanja sa svetom zabave i uživanje u omiljenim sadržajima. Pored televizora, LG Concept prodavnica nudi i inovativne monitore koji su idealni kako za kućnu, tako i za poslovnu upotrebu. Uz vrhunsku sliku i napredne funkcionalnosti, LG monitori će vam omogućiti veću produktivnost, uživanje u multimedijalnom sadržaju i učestvovanje u igrama na potpuno novom nivou. Za optimalnu udobnost i svežinu u svom domu, otkrijte našu bogatu ponudu klima uređaja. LG klima uređaji spajaju elegantan dizajn, energetsku efikasnost i napredne funkcije kako bi stvorili idealnu atmosferu u svakom prostoru, pružajući pouzdano rešenje tokom cele godine, bez obzira na spoljne uslove.
LG Concept Store by Dr Techno BEO SHOPPING CENTAR, Vojislava Ilića 141, Beograd
LG Concept prodavnica takođe nudi vrhunsku belu tehniku, od mašina za pranje veša sa najnaprednijim tehnologijama za očuvanje tkanina do efikasnih frižidera koji čuvaju sveže namirnice duže vreme. LG bela tehnika je dizajnirana da unapredi vaš dom i olakša svakodnevne zadatke. Naša stručna i prijateljska prodajna ekipa je tu da vam pruži personalizovano iskustvo i pomogne da pronađete savršeno rešenje koje odgovara vašim potrebama. Njihovo stručno znanje o LG proizvodima omogućava im da vam pruže detaljne informacije i preporuke kako biste doneli ispravne odluke pri kupovini. Naš cilj je da vas inspirišemo, edukujemo i pružimo nezaboravno iskustvo kupovine. Želimo da otkrijete beskrajni potencijal koji se krije u svetu LG inovacija i da se upustite u budućnost koja počinje upravo ovde. Posetite nas u LG Concept prodavnici smeštenoj u BEO SHOPPING CENTRU, na adresi Vojislava Ilića 141, Beograd. Radno vreme prodavnice je svakim danom od 10 do 22 sata. Dođite i doživite novo doba tehnologije, prepustite se magiji inovacija koje će promeniti način na koji živite i koristite tehnologiju. Vaša budućnost počinje ovde, u LG Concept prodavnici. Dobrodošli u LG Concept prodavnicu - vaše jedinstveno odredište za vrhunske proizvode i beskrajnu inspiraciju.