Početna AUTOMOBILI 70 godina Abarth-a

70 godina Abarth-a

Odbrojavanje do uzbudljive manifestacije Dani Abartha 2019 je počelo. Najveće okupljanje „Škorpiona“ u Evropi će se održati prvog vikenda u oktobru u Milanu, učesnici će imati priliku da dožive dva dana prepuna zabave, uzbuđenja i adrenalina u najboljem Abarth stilz tako se okupljaju brojni ljubitelji da zajedno proslave 70. rođendan brenda sa značkom škorpiona.

Smešten u futurističkom inovativnom distriktu Milana (novom MIND), ovaj dvodnevni događaj će biti prepun događaja. Učesnici će ići na test vožnje na trkačkoj stazi i na putu u svojim Abarth automobilima ili sa test vozačima brenda Abarth. Na posebnom poligonu vratolomije kaskadera će izvoditi ekstremne trikove na BMX biciklima, a pored toga biće pripremljeni i prostori za igre, kako za decu tako i za one odrasle. To međutim nije sve jer se priprema veliko iznenađenje za sve ljubitelje brenda. Cilj je da se nadmaši prošlogodišnji rekordod 4.000 fanova i preko 3.000 test vožnji.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Sve informacije o događaju možete naži na internet sajtu: https://www.abarth.com/scorpionship/eventi/abarth-day-2019.

Jedna od glavnih novosti ovog izdanja je je svakako spektakularna staza od oko tri kilometra, izgrađena u novom Parku za nauku, znanje i inovacije (Science, Knowledge and Innovation Park), koju karakterišu nis pravih segmenata staze, krivina i oštrih krivina za testiranje tradicionalno izvrsne kontrole i performansi svih Abarth automobila. Biće to prilika koja se ne propušta za ljubitelje koji odluče da učestvuju u manifestaciji sa sopstvenim Abarth vozilom (karte se mogu kupiti onlajn) i za sve koji žele da isprobaju jedan od novih automobila u seriji Abarth „70th Anniversary“ ili iskuse uzbudljivi 124 reli sedeći pored profesionalnog vozača.

U delu za zabavu, posetioci mogu da koriste simulatore vožnje, izazovu jedni druge na trku Abarth autićima sa daljinskim upravljanjem i da pogledaju akrobatske manifestacije Bike Trial, BMX Flatland kao i parkur nastupe. Sve to uz neodoljivu muziku, brzu – uliču hranu (fast-street food) kao i štandove sa aksesoarima i odabranim dodacima za automobil iz serije „Abarth Authentic Accessories powered by Mopar“.

Ukratko, glavni akteri događaja će biti Abarth automobili, stari i novi, kojima ćemo se diviti Ili ih povesti na test vožnju na putu ili stazi uz brojne aktivnosti namenjene ljubiteljima svih uzrasta. Za događaj su na raspolaganju  ulaznice različitog cenovnog ranga, a počinju od 10 evra (više informacija i rezervacije dostupne su na: https://www.abarthday.com/en/event/9

Strast prema brendu sa znakom škorpiona je ono što ih sve okuplja i zajednička naklonost koja pokreće „Škorpionsku“ zajednicu, koja je aktivna tri godine na području EMEA regiona i broji preko 111.000 članova. Novi članovi mogu se besplatno prijaviti na sajtu https://www.abarth.com/scorpionship

Snažna strast obuhvata različite generacije kupaca, uvek u duhu filozofije osnivača, kako bi se osigurali maksimalne performanse, majstorska izrada svakog proizvoda i stalno tehničko usavršavanje. Ove godine, novi trkački Spider je po drugi put zaredom osvojio evropsko GT prvenstvo jednu trku pre kraja sezone. 

Dani Abartha 2019. biće najiščekivaniji događaj za ljubitelje Škorpiona širom Evrope, koji žele nezaboravno iskustvo, ali i da podele svoju ljubav prema italijanskom brendu.
Još iznenađenja biće otkriveno na događaju u Milanu.

Leave a Reply