Početna Privatni korisnici Aksesoar za Galaxy S6 i Galaxy S6 edge

Aksesoar za Galaxy S6 i Galaxy S6 edge

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Kompanija Samsung Electronics predstavila je kolekciju aksesoara za najnovije mobilne uređaje Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. U najnovijoj kolekciji nalaze se aksesoari dizajnera i brendova koji sa Samsungom dele zajednički cilj – spoj mode i tehnologije, nudeći korisnicima različite načine da iskažu svoj stil i personalizuju svoje uređaje.

„Samsung ima dugu tradiciju saradnje sa dizajnerima i razumevanje kako tehnologija može da poboljša modu, a moda inspiriše tehnologiju“, istakao je Jonghi Li, izvršni potpredsednik odeljenja za globalni marketing u diviziji za IT i mobilnu tehnologiju u kompaniji Samsung Electronics. „Sa vrhunskom kolekcijom aksesoara za Galaxy S6 i Galaxy S6 edge pokazali smo da možemo da spojimo svet mode i svet tehnologije. Samsung će i u narednom periodu nastaviti saradnju sa modnom industrijom kako bi odgovorili na želje korisnika i pružili im rešenja u trendu.“

10 saveta Instagram IN PAGE

Na kolekciji pod nazivom „Dizajnirano za Samsung“, kompanija je sarađivala sa velikim brojem partnera iz modne industrije. Jedan od njih je i Barton (Burton), kompanija koja je poznata po linijama proizvoda za snoubording za muškarce i žene, a koja je za ovu saradnju pripremila živopisne zaštitne futrole.

Nakon već duge i uspešne saradnje i Swarovski je pripremio još jednu seriju vrhunskih zaštitnih futrola ukrašenih kristalima koje odražava različite nijanse stakla kod modela Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Kombinujući nasleđe luksuza i vrhunske izrade koje ima Monblan (Montblanc) sa revolucionarnim tehnološkim inovacijama koje donose novi Samsung Galaxy uređaji, kreirana je i kolekcija futrola i flip-kavera od kože, specijalno dizajniranih u Italiji.

Dame će se posebno obradovati, jer je u ovom projektu učestvovala i Rebeka Minkof (Rebecca Minkoff), koja je lider u industriji torbi i aksesoara, a njena kolekcija veselih futrola i kožnih torbica sa cvetnim printom, ulepšava i ističe inovativnost novih Galaxy S6 i Galaxy S6 edge telefona. Saradnja na kolekciji je po prvi put ostvarena i sa Romerom Britom (Romero Britto), međunarodnim pop-art umetnikom. Svoj karakteristični potpis živih boja i ekspresivnog izraza pripremio je za jedinstvene providne futrole za nove Galaxy uređaje.

Ova paleta funkcionalnih i elegantnih aksesoara obuhvatiće i čitav niz dodatnih proizvoda koji će dopuniti elegantan, moderan dizajn uređaja Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Proširena kolekcija obuhvatiće providni kaver, S view kaver, flip novčanik, zaštitnu futrolu, bežični punjač i pakovanje eksternih baterija.

Aksesoari za Galaxy S6 i S6 edge prodavaće se u Samsungovoj onlajn prodavnici i na drugim maloprodajnim mestima, po lansiranju Galaxy S6. Svi detalji i slike proizvoda mogu se naći na www.samsungmobilepress.com.

Leave a Reply