Početna Trends Apple je najavio svoj novi TV, kao i usluge vezane za vesti,...

Apple je najavio svoj novi TV, kao i usluge vezane za vesti, gejming i kreditne kartice

Ovde ima baš dosta novosti, a ispod ćete naći sve u kratkim crtama

Momacki auto – Infiniti HEADER

Za razliku od većine najava koje dolaze iz kompanije Apple, poslednji ekspoze se vrteo oko usluga, dok niti jedan komad hardvera nije bio najavljen, moglo bi se reći. Veliki prelazak Applea u striming je bio tema glasina već neko vreme, a sve te spekulacije su potvrđene kada je predstavljen Apple TV+.

Ovaj televizor menja originalnu TV aplikaciju novom pretplatničkom uslugom koja nudi TV kanale „a la kart“ kao što su HBO, Showtime, Starz, CBS i drugi .
Apple je takođe udružio snage sa nekim od najvećih imena u industriji, kao što su Stiven Spilberg, Opra i JJ Abrams kako bi ponudili originalne serije, filmove i dokumentarce.

IFA 2019 IN PAGE

Sav ovaj sadržaj će biti dostupan na svim vašim omiljenim iOS uređajima kao i pametnim televizorima i uređajima za strimovanje, kako na zahtev tako i za oflajn gledanje. Apple TV+ će se pojaviti u prodaji u maju ove godine, a originalni sadržaji iz Apple produkcije će stići na jesen.

Izdavačka industrija je imala o čemu da priča kada je Apple najavio News+. Unapređena aplikacija za vesti će omogućavati pristup ka preko 300 publikacija kao što su Nacionalna geografija, The Wall Street Journal i LA Times.

Takođe ćete moći da pristupite aktuelnim i prošlim izdanjima magazina kao što su The New Yorker i Wired a sve će biti u potpunosti optimizitano za iOS uređaje sa posebno dizajniranim izgledom, tipografijom i još mnogo toga.

Leave a Reply