Početna Privatni korisnici Audi A6 upečatljivog avangardnog dizajna

Audi A6 upečatljivog avangardnog dizajna

blank
Static photo Colour: typhoon gray
ATV & NAUTICA 2020

Audi nastavlja svoju inicijativu među modelima u luksuznoj klasi: nakon novog modela Audi A8 i novog modela Audi A7 Sportback, ovaj premijum brend sada predstavlja sledeću generaciju modela Audi A6 i postaje prepoznatljiv ambasador novog Audi dizajnerskog potpisa. Bilo u pogledu digitalizacije, udobnosti ili sportskih karakteristika – ova elegantna limuzina je favorit u svakom pogledu u svom segmentu.

blank
Static photo
Colour: typhoon gray

Novi Audi A6 predstavlja kombinaciju dinamičnog dizajna i vrhunske svakodnevne upotrebiljivosti. Pogon i vešanje su osmišljeni razmišljajući o komforu i sportskim karakteristikama. Standardni MHEV motori povećavaju efikasnost a dinamično upravljanje svim točkovima poboljšava upravljivost i agilnost. Potpuno digitalni MMI sistem sa ekranom na dodir nudi visok nivo praktičnosti za vozača i putnike u smislu intuitivne upotrebe i prilagođavanja.

ATV & NAUTICA ATV

blank

Sa novim modelom A6, Audi predstavlja osmu generaciju svoje uspešne limuzine. Ovaj model, koji je opremljen vrhunskom tehnologijom a opet je u isto vreme i veoma elegantan, uvodi brojne inovacije u svoj segment i svestraniji je nego ikad. Sa zategnutim površinama, jasnim ivicama i upečatljivim linijama, A6 odiše sportskom elegancijom, sa vrhunskom tehnologijom i premijum kvalitetom. Unutrašnjost ovog automobila se fokusira na potpuno digitalni operativni sistem koji ga čini trendseterom u svom segmentu.

blank

Za početak prodaje u Srbiji, Audi će ponuditi novi A6 sa snažnim i tihim 3.0 TDI agregatom sa 210 kW (286 ks) (kombinovana potrošnja goriva u litrama na 100 kilometara: 5.8 – 5.5) opremljen MHEV sistemom u standardnom nivou opreme za dodatnu udobnost i efikasnost. Novi Audi A6 će se proizvoditi u fabrici u Nekarsulmu (Neckarsulm) a prodaja na srpskom tržištu će krenuti u Junu 2018. godine. Cena pomenutog modela kreće se od 58.797€

Leave a Reply