Početna Događaji MWC 2019 BLACKBERRY KEY2 RED DEBITUJE NA KONGRESU MWC 2019

BLACKBERRY KEY2 RED DEBITUJE NA KONGRESU MWC 2019

BlackBerry KEY2 pametan telefon je nedavno proglašen pobednikom ovogodišnje „iF DESIGN AWARD“, svetski priznate nagrade, a sada TCL Communication predstavlja novu verziju nagrađivanog BlackBerry KEY2 na kongresu MWC 2019, ekskluzivni BlackBerry KEY2 Red Edition. Uz kultnu BlackBerry fizičku tastaturu, koja je opremljena najboljim sigurnosnim i privatnim sistemima, BlackBerry Limited, ova osvežena varijanta BlackBerry pametnog telefona dopunjuje BlackBerry KEY2 novim uzbudljivim dizajnom koji je inspirisan vrhunskom preciznošću i performansama.

Ovaj najnoviji dodatak TCL-ovom asortimanu BlackBerry brenda pametnih telefona dolazi u crvenom aluminijumskom okviru, sa crnim akcentovanim detaljima koji pokrivaju teksturirana leđa i tastere, što pomaže da se stvori jedinstveni pametni telefon.

Sa unapređenim dizajnom i većom memorijom, BlackBerri KEY2 Red Edition pametni telefon u ograničenoj seriji, nudi prepoznatljivo iskustvo, ističući pouzdanost, produktivnost i sigurnost.

Sa ojačanim Android operativnim sistemom i softverom koji vas upozorava kada aplikacije pristupaju vašim podacima, BlackBerry KEY2 Red Edition je stilska radna mašina, napravljena prema najvišim standardima sigurnosti. Pokreće je Android i uključuje podršku za popularne funkcije kao što su Google Lens i Google Pay, a dolazi sa nedavno predstavljenim Google Assistant profilom u tasteru za pogodnost.

Pomoću profila na Google Assistant tasteru, sada je lakše upravljati zadacima, planirati dan, obavljati telefonske pozive, slati poruke ili kontrolisati kućne IoT uređaje. Takođe, poseduje i dvostruku zadnju kameru i popularni Speed Key, sadrži i dodatne performanse sa 6 GB memorije i 128 GB za skladištenje. Ograničeno Red Edition izdanje će se takođe lansirati sa Hub + softverom koji uključuje novu Akcionu traku koja se dodaje na dno Hub + aplikacija – poboljšavajući ergonomiju tako što korisnicima pruža brz pristup osnovnim funkcijama kao što su pretraživanje, sortiranje i sređivanje. Produktivni paket je takođe dobio i UX update koji daje moderniji i stilizovaniji izgled i BlackBerry Hub-u i BlackBerry kalendaru.

BlackBerry KEY2 Red Edition će biti dostupan na odabranim tržištima širom Severne Amerike, Evrope, Bliskog Istoka i Azije, počevši od 779 €, a takođe će uključivati i specijalni set crvenih BlackBerry brendiranih slušalica.

Leave a Reply