Početna Privatni korisnici BMW i3 EKO automobil godine!

BMW i3 EKO automobil godine!

blank
ATV & NAUTICA 2020

na „Eko-sajmu Renexpo 2018“ BMW je jos jednom potvrdio svoju lidersku poziciju u inovacijama.

Svet je u pokretu, baš kao i mi. Svako kretanje podrazumeva promenu, a promena je uvek uzbudljiva. Sve više ljudi širom planete dovodi u pitanje svoje vrednosti i razmišlja o tome kako bi mogli da žive osvešćenije.

ATV & NAUTICA 2020

Kod BMW i modela, promena u načinu razmišljanja dovela je do novog doba u kojem se vozila, po prvi put u istoriji, od samog početka razvijaju sa ekološki održivom mobilnošću na umu. Zato je BMW i3 više od automobila. On je dokaz da se odgovornost i zadovoljstvo u vožnji uzajamno dopunjuju dovodeći do savršenstva.

Sasvim električni BMW i3 je prvi model serijske proizvodnje na svetu dizajniran za ekološku održivost u svakoj fazi, od razvoja automobila pa do njegove proizvodnje i svakodnevne upotrebe. Kao potpuno električni automobil, on ne proizvodi štetne emisije i ne generiše nikakve mirise na mestu korišćenja – što ga čini savršenim saputnikom po gradu. Ali BMW i3 nije samo zeleni automobil, jer sa ovakvom agilnošću i ubrzanjem (potrebno je manje od 7 sekundi za njegov sprint od 0-100 km/h) on zaista pruža izuzetno uživanje u vožnji.

blank
Stručni žiri u sastavu: Ivan Karić – državni sekretar u Ministarstvu za ekologiju, Filip Radović – direktor Agencije za zaštitu životne sredine, Milutinović Dragan – predsednik Udruženja automobilskih novinara (novinar RTS-a), Aleksandar Stefanović – Eko Klub Srbije, Nevena Đukić – glavni i odgovorni urednik magazina Eko portal, Srđan Milovanović – direktor TV Kopernikus, Srđan Bošković – glavni i odgovorni urednik Prvog programa radia – RTS i Saša Stupar – ispred kompanije Jahorina auto, proglasio je BMW i3 za Eko automobil 2018. godine.

Sajam je ove godine, pored konferencije “Održivi transport – Učinimo vazduh čistijim”, obuhvatio i izložbu električnih i plug-in automobila, električnih bicikala, električnih skutera i simulatora električnih plovila, te je Delta Motors takođe, izložio i svoj plug-in hibrid model BMW i8.

Leave a Reply