Početna Privatni korisnici BMW servisne akcije

BMW servisne akcije

Panasonic TV

BMW Srbija je pripremio specijalne ponude za svoje klijente tokom leta.

Vlasnicima BMW i MINI vozila dostupno je čišćenje klima uređaja po specijalnoj ceni od 6.990 RSD kao i čišćenje uz osvežavanje klima uređaja po ceni od 8.990 RSD.

Najbolji telefoni 2019

Svim BMW vozilima proizvedenim nakon jula 2012. godine, po posebnoj ceni od 109.990 RSD, na raspolaganju je naknadna ugradnja navigacije koja se savršeno integriše u postojeći enterijer vozila. Putanju kretanja sugerišu mape pomoću savremene 3D perspektive, dok se intuitivno upravljanje obezbeđuje pomoću „iDrive“ kontrolora. Uređaj sadrži ažuriranu mapu Evrope, a kasnija ažuriranja, jednostavno putem USB priključka, vrši klijent u skladu sa svojim potrebama. Mape i putokazi se emituju na postojećem displeju od 6,5“ visoke rezolucije, a navigacija se aktivira jednostavno uz pomoć „iDrive“ kontrolora, koji će nakon ugradnje navigacije biti bogatiji za još jednu opciju. Zvanična uputstva navigacije emituju se kroz sistem ozvučenja automobila, a zahvaljujući „nevidljivim“ kablovima i odsustvu standardnih držača navigacije postignut je visok nivo bezbednosti.

Promotivni uslovi aktuelni su u svim ovlašćenim BMW servisima u Srbiji, gde je dostupna premijum usluga uz prvoklasnu brigu o vozilu kao i iskustvo u vožnji bez premca.

Akcija traje do 1. septembra 2017. godine, a za sve dodatne informacije možete se obratiti vašem najbližem BMW ovlašćenom servisu.

Leave a Reply