Početna FOTO / VIDEO Brza kartica za snimanje 4K i HD video sadržaja – Kingston Digital

Brza kartica za snimanje 4K i HD video sadržaja – Kingston Digital

Panasonic TV

Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je microSD UHS-I karticu klase 3 sa brzinom čitanja od 90MB/s i brzinom ispisa od 80MB/s (SDCA3). Kartica daleko prevazilazi poslednje objavljene specifikacije SD asocijacije za UHS-1 U3 (Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3) koja beleži brzinu ispisa i čitanja od 30MB/s.

Brzina čitanja od 90MB/s i brzina ispisa od 80MB/s omogućava entuzijastima koji snimaju video materijale u oblasti sporta i avanturizma, kao i korisnicima koji žele da snimaju Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D i 4K2K video, da snime visoko kvalitetan materijal na uređajima malih dimenzija poput pametnih telefona i avanturističkih kamera. Pored toga, reprodukcija video sadržaja u svim rezolucijama do 4K2K emituje se bez prekidanja i podrhtavanja slike. Velike brzine omogućavaju i brže učitavanje fajlova za brže editovanje na računaru, posebno prilikom korišćenja USB 3.0 čitača kartica kao što je Kingston® MobileLite G4 ili USB 3.0 Media Reader.

ATV & NAUTICA 2020

Sa pojavom kamera koje poseduju visoke i zahtevne performanse, korisnici mogu da se oslone na SDCA3 karticu i pouzdanost i izdržljivost koju ona pruža. Savršen je saputnik prilikom snimanja učesnika u skijanju, bordovanju i paraglajdingu budući da je ova kartica otporna na vodu, udarce, vibracije, niske/visoke temperature i X zrake.

“Sve veća upotreba kamera visokih performansi i Android™ mobilnih uređaja obavezala je Kingston da napravi brzu microSD karticu koja poboljšava performanse uređaja,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Uvereni smo da je naša nova microSD kartica sa brzinom čitanja od 90MB/s i brzinom ispisa od 80MB/ napravljena za ekstremne uslove i da će korisnici moći da zabeleže sve uspomene zahvaljujući ovoj kartici.”

SDCA3 je dostupna u pojedinačnom pakovanju ili sa adapterom za SD kartice u kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB. Kingston preporučuje najnovije čitače kartica iz ponude za najbolji transfer podataka sa kartice na računar i obrnuto. SDCA3 kartica je podržana doživotnom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash Card:
Brzina/Performanse: UHS-I kartica klase 3 raspolaže brzinom čitanja od 90MB/s, i brzinom ispisa od 80MB/s za kontinuirano fotografisanje, snimanje video sadržaja i brz transfer fajlova.
Otpornost: otporan na vodu1 udarce2, X zrake3 i visoke/niske temperature4 za obavljanje zadataka u svim uslovima
Usklađenost: sa specifikacijom SD asocijacije
Kompatibilnost: sa microSDHC i microSDXC host uređajima; nije kompatibilna sa standardnim microSD uređajima/čitačima; microSDXC kartice nisu kompatibilne sa microSDHC uređajima/čitačima

Fleksibilnost /Multi-funkcionalnost: kombinovana sa SD adapterom, može biti korišćena u punoj veličini kao SDHC/SDXC kartica koja odgovara DSL-R ili DSL-M kamerama, 4K kamerama i drugim uređajima
Garancija: doživotna garancija, besplatna tehnička podrška
Kapaciteti5: 16GB, 32GB, 64GB
Performanse6: brzina čitanja od 90MB/s i brzina ispisa od 80MB/s, UHS-I Speed klase 3 (U3)
Dimenzije microSDHC/SDXC kartice: 11mm x 15mm x 1mm
Dimenzije SD Adaptera: 24mm x 32mm x 2.1mm
Radna temperatura: od -25°C do 85°C
Temperatura skladištenja: od -40°C do 85°C
Voltaža: 3.3V

Leave a Reply