Početna Događaji CES 2016: Huawei Watch od sada sa čuvenim kristalima

CES 2016: Huawei Watch od sada sa čuvenim kristalima

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Osim Classic, Active i Elite pametnih satove koji su predstavljeni prošle godine, nova Jewel i Elegant izdanja nude dve moderne opcije koje su namenjene ženama. Uz kućište boje ružičastog zlata optočeno sa 68 Swarovski cirkona, svaki veličine 1,5mm, Jewel blista kao nijedan drugi pametni sat koji je trenutno dostupan na tržištu.

Elegant predstavlja svedeniju verziju pametnog sata za žene sa izbrazdanim kućištem od roze zlata.

Samsung 50 godina

Upotpunjeni sa dva narukvice od prave italijanske kože, dostupne u biserno beloj i safirno plavoj boji, Huawei pametni satovi Jewel i Elegant poseduju više od 40 izgleda brojčanika kao i na prvobitnom modelu, uključujući i 10 ekskluzivnih ženstvenog dizajna.

Uz iste specifikacije koje poseduje i originalni Huawei Watch, dizajn modela Jewel i Elegant inspirisan je švajcarskim proizvođačima satova i poseduje safirno staklo otporno na ogrebotine koje prekriva celo kućište prečnika 44mm izrađeno od hladno kovanog nerđajućeg čelika, pozlaćen roze zlatom.

Huawei-Watch-Elegant

Huawei Watch prikazuje pozive, tekstove, poruke i mailove, a pokreće ga Android Wear™ operativni sistem kompatibilan sa Android i iOS platformom. Sat karakteriše i Bluetooth konekcija za bežičnu upotrebu slušalice i podršku za offline slušanje muzike. Upotreba glasovne komande za kontrolu muzike I navigacije čini Huawei Watch savršenim uređajem za trčanje. Senzor za praćenje broja otkucaja srca meri puls, a 6-Axis sensor pokreta prati aktivnosti kao što su šetanje, trčanje i planinarenje.

Premium sat inspirisan klasičnim dizajnom oličenje je spoja mode i tehnologije.

Huawei sat distupan je u više od 20 zemalja i regiona uključujući Ameriku, Veliku Britaniju, Argentinu, Australiju, Brazil, Kanadu, Dansku, Finsku, Francusku, Nemačku, Hong Kong, Italiju, Japan, Norvešku, Filipine, Rusiju, Singapur, Južnu Koreju, Španiju, Švedsku, Švajcarsku i Ujedinjene Arapske Emirate. Modeli Jewel i Elegant biće ostupni u istim zemljama i regionima od marta 2016. godine.

Leave a Reply