Početna Događaji CES 2016: LG K serija smart telefona

CES 2016: LG K serija smart telefona

Najnoviji modeli K10 i K7 poseduju moderan dizajn, a zahvaljujući vrhunskom kvalitetu ponosno predstavljaju novu premium LG seriju smart telefona

LG K serija K10
LG K serija K10

LG K serija smart telefona je prva koja poseduje glossy pebble dizajn, savremen, stilizovan izgled koji prate zaobljene, moderne linije, kreirane u skladu sa ukusom mlađih korisnika. Ovaj neobičan dizajn upotpunjen je 2.5D Arc Glass prednjim staklom, kao i zaobljenim ekranom, a zahvaljujući bočnim ivicama koje ne poseduju višak tastera i reljefnoj pozadini, novi LG smart telefoni su savršeni za držanje u ruci. Dizajn je inspirisan elementima prirode i čini da modeli K10 i K7 izgledaju skuplje i ekskluzivnije.

Uz pomoć popularnih Gesture Shot i Gesture Interval Shot opcija, pravljenje selfie fotografija je lakše nego ikad. Gesture Shot opcija omogućava korisnicima da se fotografišu pozicioniranjem otvorene šake ispred objektiva kamere, a zatim njenim laganim stezanjem u pesnicu. Dvostrukim stezanjem šake aktivira se Gesture Interval Shot opcija koja omogućava snimanje četiri uzastopne fotografije. Oba uređaja opremljena su i Flash for Selfie opcijom kako bi korisnici mogli da zabeleže svoje omiljene trenutke, gde god da je to potrebno, pa čak i u mraku.

Leave a Reply