Početna Događaji CES 2016: LG SUPER UHD televizori

CES 2016: LG SUPER UHD televizori

4K televizori koji podržavaju HDR tehnologiju pružaju odličan kvalitet slike, još bolji zvuk i pregršt novih karakteristika

LG SUPER UHD televizori
LG SUPER UHD televizori
Momacki auto – Infiniti HEADER

Vodeći modeli u okviru ponude IPS televizora su UH9500, dijagonale 65 inča, UH9550, dijagonale 86 inča, kao i SUPER UHD televizori, UH8500 dijagonale 65 inča i UH8550 dijagonale 75 inča. Modeli premium SUPER UHD televizora pružaju viši nivo reprodukcije boja, napredniju sliku i poboljšane zvučne karakteristike, kao i HDR (High Dinamic Range) tehnologiju i moderan, ultra tanki dizajn.

LG UH9500 i UH9550 modele televizora krase najnapredniji IPS ekrani na tržištu, kao i inovativne funkcije kao što su True Black Panel, patentirana tehnologija koja smanjuje refleksiju i povećava kontrast boja i Contrast Maximizer, tehnologija koja pruža veću dubinu i kontrast razdvajanjem predmeta od njihove pozadine.

Najbolji telefoni 2019

HDR Plus tehnologija omogućava UH9500 i UH9550 modelima da prikazuju 4K HDR sadržaj, dok Ultra Luminance tehnologija značajno povećava kontrast između tamnih i svetlih područja, ujedno pojačavajući HDR efekat. Pomoću HDMI ulaza koji je kompatibilan sa HDR tehnologijom i mogućnošću prenosa SDR režima u visokokvalitetni HDR režim, korisnici mogu da emituju sadržaj približan HDR kvalitetu, i to iz bilo kog standardnog izvora.

Zarad kvalitetnije reprodukcije boja, LG ColorPrime Plus tehnologija uvećava opseg nijansi koje se mogu prikazati na ekranu, koristeći proširen spektar boja i stvarajući realnije slike veće dubine. Još jedna inovacija je Billion Rich Colours, funkcija koja koristi panel i procesor snage 10 bita kako bi omogućila modelima UH9500 i UH9550 da emituju više od milijardu boja.

Za više informacija o LG proizvodima na CES sajmu, posetite www.LGnewsroom.com/ces2016.

Leave a Reply