Početna Privatni korisnici CES 2016: Samsung započinje novu deceniju u oblasti TV uređaja

CES 2016: Samsung započinje novu deceniju u oblasti TV uređaja

Momacki auto – Infiniti HEADER

Samsung Electronics, vodeći proizvođač TV uređaja na svetu u poslednjih 10 godina, predstavio je svoju novu seriju SUHD televizora na sajmu CES 2016, uvodeći tako novu deceniju globalnog vođstva u oblasti TV uređaja.

Samsungovi SUHD TV uređaji za 2016. nude kvalitet slike bez premca, sa Quantum dot ekranom, prvi zakrivljeni dizajn bez okvira na svetu i najpametnije korisničko iskustvo koje potrošačima omogućava da lako pristupe svim svojim zabavnim sadržajima na jednom mestu. Uz to, ceo asortiman SUHD TV uređaja za 2016. godinu primenjuje “IoT hub” tehnologiju (čvorište je za “Internet stvari”), što omogućava samom TV uređaju da se ponaša kao kontrolna stanica za ceo pametni dom.

Najbolji telefoni 2019

“Naši novi SUHD televizori predstavljaju našu potpunu posvećenost inovaciji koja je potrošačima najvažnija, tako što im obezbeđuju apsolutno najbolji kvalitet slike u njihovom domu,” izjavio je Hjun Suk Kim, predsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung Electronics. “U 2016. godini idemo dalje od svega što smo ikada ranije uradili kako bismo ponudili izvanrednu sinergiju dizajna, inženjerskog projektovanja i fine izrade.”

Samsungovi SUHD TV uređaji za 2016. godinu odlikuju se jedinim 10-bitnim Quantum dot ekranom donoseći najrealističniji sliku, sa očaravajuće jarkim prikazom, izuzetnim kontrastom i najživopisnijim bojama koje je Samsung ikada ponudio.

Novi SUHD TV uređaji su dizajnirani tako da obezbede optimalno uživanje u vizuelnim sadržajima, bez obzira na osvetljenost okruženja. Ove godine, svi Samsungovi SUHD televizori odlikovaće se sposobnošću da obezbede vrhunsko iskustvo visokog dinamičkog opsega (HDR), sa minimalno 1.000-nitnim HDR-om kako bi obezbedio viši nivo kontrasta između svetlih i tamnih slika. Nova Ultra Black tehnologija takođe značajno smanjuje refleksiju svetlosti, što dodatno unapređuje kvalitet slike i daje minimalni odsjaj. Inspirisan prirodom, Ultra Black apsorbuje prirodno svetlo na isti način na koji oko moljca omogućava toj životinji da bolje vidi po mraku.

Četiri godine nakon što je svetu predstavio prve zakrivljene televizore, Samsung je dizajnirao prvi zakrivljeni televizor bez okvira, KS9500 SUHD TV, koji omogućava korisnicima da se još više užive u vizelne sadržaje koje gledaju.

2016-SUHD-T(KS9500)

Bez okvira koji obično funkcioniše kao neka vrsta granice, pažnja gledaoca usmerena je isključivo na ono što je najvažnije – zanimljiv sadržaj na ekranu. Samsung je tražio način da eliminiše sve nepotrebne elemente, te je sa zadnje strane TV uređaja čak eliminisao i šrafove, donoseći jedan elegantan proizvod koji je lep iz svakog ugla gledanja.

Izgrađeni na bazi Tizen operativnog sistema (OS), Samsungovi pametni TV uređaji za 2016. godinu olakšavaju korisnicima pristup svim njihovim omiljenim sadržajima i servisima, od TV sadržaja i filmova, do igrica i informacija o programu, sve na jednom mestu.

Leave a Reply