Početna Događaji CES 2016: Samsung značajne inovacije u čišćenju

CES 2016: Samsung značajne inovacije u čišćenju

Predstavljena veš mašina sa najvećim kapacitetom na svetu od oko 142 l, koja u jednom ciklusu može da opere veš koji staje u 3,6 korpi za veš

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Ovi novi proizvodi mogu se pohvaliti jednostavnim, ali istinski praktičnim inovacijama koje menjaju način na koji korisnici vide čišćenje. Samsung je po prvi put zajedno sa drugim revolucionarnim novitetima u oblasti kućnih aparata predstavio ove inovacije na međunarodnom sajmu CES 2016.

U žurbi da se opere veš tokom radne nedelje ili u toku užurbanog vikenda kada smo u trci sa vremenom da se završe svi kućni poslovi, vrlo je lako prevideti neku zalutalu čarapu. Samsung je osmislio jednostavno, praktično rešenje i kreirao vrata za dodavanje veša na svoju veš mašinu sa prednjim vratima. Samsungova mašina sa frontalnim punjenjem sa dodatnom funkcijom “AddWash” ima vrata sa jedinstvenim pristupom koja olakšavaju dodavanje bilo kog zaboravljenog odevnog predmeta ili dodatne doze deterdženta u toku ciklusa pranja, bez potrebe da se mašina isprazni od vode i da se njena glavna vrata otvore.

Samsung 50 godina

Sa najvećim kapacitetom na svetu od oko 142 l, što znači da mašina može da opere veš koji staje u 3,6 korpi za veš, u jednom ciklusu, u okviru standardnih dimenzija mašine od oko 69 cm, Samsungova mašina sa prednjim vratima sa AddWash funkcijom se ne može meriti sa bilo kojom drugom mašinom na tržištu, kada je reč o pranju veša.

Osim toga, ova mašina koja štedi vreme i pruža visoke performanse osigurava da se dobije čistoća koja je potrebna, za najkraće moguće vreme. Od nežnog pranja delikatnih tkanina, do naprednih tehnologija koje izvlače bolje rezultate iz deterdženta, do pune mašine veša opranog za samo 30 minuta, Samsungova mašina sa prednjim vratima sa AddWash funkcijom lako može da drži korak i sa najtežim zadacima koje pred nju može da stavi jedna porodica.

Samsung je na sajmu CES uz postojeće modele robota-usisivača POWERbot VR9000 i POWERbot Essential, predstavio dva nova člana ove porodice, POWERbot Turbo i POWERbot Essential Wi-Fi.

Leave a Reply