Početna Broj 208 CES 2019 – vesti, glavne atrakcije, najbolji novi proizvodi

CES 2019 – vesti, glavne atrakcije, najbolji novi proizvodi

U današnje vreme, svaka kompanija mora da prihvati tehnologiju ako misli da uspe

blank
ATV & NAUTICA ATV

Ono što je muzičarima piramidalna bina na Glastonberi festivalu, to je tehnološkim brendovima Sajam potrošačke elektronike CES: svetska pozornica sa koje jednom godišnje mogu da privuku pažnju miliona ljudi.

CES sajam je mesto gde su predstavljeni MS DOS 1981. godine, CD-ROM 1991., PDA 1993., DVD 1997., 2000. prvi Bluetooth uređaji, 2007. prvi iPhone, 2012. prvi 3D štampač, 2013. prvi UHDTV, i još mnogo mnogo uređaja i softvera.

ATV & NAUTICA 2020

I ove godine su ponovo LG, Panasonic, Samsung, Sony i ostali predstavili mnoštvo novih proizvoda.
Svakog januara, tokom poslednje 51 godine, hale Svetskog trgovinskog centra i Centra za konvencije u Las Vegasu pretvaraju se u izložbeni prostor za najnovije tehnologije i inovacije koje predstavlja preko 4.500 izlagača.

blank

Poslednjih godina sve se vrtelo oko 5G tehnologije, pametnih gradova, samovozećih automobila, veštačke inteligencije i robotike – i naravno, potrošačke elektronike koja treba te godine se pojavi na policama širom sveta.

Na CES sajmu 2018. godine, 4K OLED televizori su nastavili da privlače najveću pažnju, a modeli brendova kao što su LG, Sony i Panasonic su mamili poglede svojim očaravajućim ekranima. A koji je Samsungov odgovor na to: 8K QLED i ogromni MicroLED ekrani.

Što se tiče drugih kategorija, pametni zvučnici i zaista bežične slušalice su preplavili CES sajam onako kako preplavljuju i potrošački mehur tokom ostatka godine.
Sony i Sennheiser su premijerno predstavili svoje Dolby Atmos i 3D soundbar zvučnike.

Leave a Reply