Početna Privatni korisnici Da li su DELL računari najbolji za gaming?

Da li su DELL računari najbolji za gaming?

Panasonic TV

Stručnost i prisutnost kompanije Dell u oblasti računarskih igara upravo je ušla u šestu brzinu sa lansiranjem Alienware i Inspirion gejming računara predviđenih za sve tipove igrača. Dell proširuje Inspiron liniju za igrače kojima je bitna pristupačna cena i koji žele dobre performance koje prate današnje najpopularnije računarske igre.

Ovaj potez se nadovezuje na ono što Dell nudi već dvadeset godina Alienware serijom uređaja, koji su kao pioniri u oblasti visokih performansi računarskih igara postali, bez premca, najbolji na tržištu. Od kada se pridružio Dell porodici pre deset godina, Alienware je prerastao u vodeći gejming brend u svetu donoseći inovacije i savršen dizajn za igrače koji traže prednost u odnosu na konkurenciju.

ATV & NAUTICA 2020

Dok Alienware nudi igračima visoke performanse i premijum opremu, postoji i potreba za laptop računarima koji su novčano pristupačniji. Prepoznajući da ne igraju svi na isti način, nova Inspiron linija nudi bolji novčani raspon i sisteme spremne za korišćenje odmah nakon kupovine. Najnoviji Inspiron 15 Gaming računar samo je uvod u ono što se može očekivati od Dellove Inspiron gejming linije. Dell se zalaže za ulaganje i rast svog gejming portfolia za igrače kojima je novac presudan faktor.

Leave a Reply