Početna AUTOMOBILI Demonstracija izvrsnosti brenda Alfa Romeo

Demonstracija izvrsnosti brenda Alfa Romeo

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Još od kad je otvoren 1927. Nirburgring je predstavljao suštinu automobilskih trka: jedinstveni položaj staza koje vode kroz šume, beskrajne krivine, razne prepreke na putu, usponi i silazi kao i njegova popularnost učinili su ovu nemačku stazu obećanom zemljom za ljubitelje, ali i za epske poduhvate.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, prvi terenac u istoriji brenda, drži rekord u svom segmentu jer je prešao 20.832 kilometara staze Noršlajfe za 7 minuta i 51,7 sekundi. Ovo ga čini jednim od najbržih terenaca, a opremljen je izvanrednim 2,9-litarskim V6 Bi-Turbo benzinskim motorom koji proizvodi 510 KS i obrtni momenat od 600 Nm sa maksimalnom brzinom od 283 km/h i ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 3,8 sekundi. Vreme za koje Giulia Quadrifoglio prelazi stazu iznosi 7 sekundi i 32 stotinke i postiže ga zahvaljujući vrhunskom upravljanju, maksimalnoj brzini od 307 km/h i ubrzanjem od 0 do 100 km/h za 3,9 sekundi.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Dostupan u EMEA regionu, u seriji od samo 108 vozila za svaki model, namenjenim kolekcionarima i najvernijim kupcima brenda Alfa Romeo, nove ograničene serije imaju ekskluzivne dodatke, kao što je značka sa brojem na tabli od ugljeničnih vlakana, i spoljašnost u unikatnoj Circuito Grey boji, koja se ekskluzivno pojavljue u ovoj ograničenoj seriji.

Modeli Quadrifoglio otelotvorenja su inženjerskog kvaliteta i vrhunskih performansi. Na primer, na modelu Stelvio, po prvi put, 2,9 litarski V6 Bi-Turbo motor ukombinovan je sa inovativnim Q4 sistemom upravljanja na sva četiri točka, koji garantuje neprevaziđene performanse, prijanjanje, zadovoljstvo u vožnji i bezbednost u svim situacijama. Oba automobila su takođe opremljena sistemom AlfaTM Chassis Domain Control koji koordiniše sve elektronske sisteme u vozilu kako bi se postigle najbolje performanse i maksimalno zadovoljstvo vožnje u svakom trenutku.

Leave a Reply