Početna Home Dolby Atmos, DTS:X i ugrađeni Chromecast: sjajan trio zvučnih konzola

Dolby Atmos, DTS:X i ugrađeni Chromecast: sjajan trio zvučnih konzola

Momacki auto – Infiniti HEADER

• SC-HTB900 i SC-HTB700 pružaju imerzivnu zvučnu podlogu sa Dolby Atmos i DTS:X sadržajima
• Lep, prilagodljiv dizajn upotpunjuje svaki TV na bilo kojoj lokaciji
• SC-HTB900 koristi tehnologiju „Tuned by Technics“ za prefinjeni zvuk
• SC-HTB900 i HTB510 imaju ugrađeni Chromecast za bežično strimovanje bez napora

Kompanija Panasonic je predstavila SC-HTB900, SC-HTB700 i SC-HTB510, svoje najinovativnije i muzički najprefinjenije audio sisteme za kućni bioskop.

Najbolji telefoni 2019

Modeli HTB900 i HTB700 podržavaju Dolby Atmos i DTS:X, najsavremenije objektne audio formate koji pružaju najbolju moguću imerzivnu zvučnu podlogu postavljanjem zvuka u prostor gde bi se on prirodno javio.

Modeli SC-HTB900 i HTB510 imaju ugrađeni Chromecast za optimalan kvalitet zvuka uz upravljanje pomoću pametnog telefona. Oni takođe rade sa servisom Google Assistant, omogućavajući kontrolu reprodukcije bez upotrebe ruku, korišćenjem glasovnih komandi.

Delimično napravljen na osnovu sugestija Panasonic-ovih priznatih audio stručnjaka iz Technics-a, HTB900 je dizajniran ne samo za filmove, već i široki spektar muzike, što rezultuje vrhunskim doživljajem zabave.

Vrhunski model HTB900 opremljen je i novim režimom Berlin Philharmonic Hall koji reprodukuje veličanstveno zvučno polje jedne od najvećih koncertnih dvorana na svetu. Izlaz na modelu HTB510 u međuvremenu je poboljšan kako bi proizveo jasan, dinamičan zvuk i bolju zvučnu podlogu.

Leave a Reply