Početna Privatni korisnici Ekskluzivni dizajn i tehnologija – HONOR 9

Ekskluzivni dizajn i tehnologija – HONOR 9

Uz slogan ,,Uhvati svetlo”, Honor 9 se ističe 3D staklom i metalnim okvirom koji stvaraju suptilan metalni odsjaj. Sa unapređenom kamerom sa dvostrukim sočivom od 20Mpx + 12Mpx, odličnim kvalitetom zvuka i snažnim jezgrom procesora, ovaj telefon će omogućiti milenijalcima da istražuju i uživaju u svetu oko sebe.

„U 2017. godini se dogodila renesanasa u dizajniranju pametnih telefona, a Honor 9 je predvodnik ovog trenda koji objedinjuje najbolje iz mode, kvaliteta izrade i inženjerskog rada”, rekao je George Zhao, President of Honor i dodao: „Savremeni dizajn, predivni odsjaj svetlosti i futurističke boje telefona Honor 9 će milenijalcima omogućiti da se istaknu i izraze svoju snažnu individualnost.”
Uzbudljiv dizajn

Honor 9 se proizvodi u više pažljivo biranih nijansi, inspirisanih vodećim modnim trendovima. Predvodnik ove nove palete boja je Glacier Gray. Plavi tonovi na sivoj boji su inspirisani plavim ledom, retkim fenomenom koji oduzima dah i koji se može naći u polarnim predelima. Glacier Gray takođe ima svetli metalik srebrni odsjaj.

Nasleđujući nagrađivani stakleni dizajn modela Honor 8, telefon Honor 9 nastavlja s 3D staklom napravljenim iz 15 slojeva. Svetlost se reflektuje sa zadnje strane i time prirodnu svetlost transformiše u najbolju dodatnu opremu ovog telefona. Peskirani metalni okvir takođe okružuje telefon uz suptilan metalni odsjaj.

Unapređena kamera sa dvostrukim sočivom
Unapređena kamera sa dvostrukim sočivom na telefonu Honor 9 uparuje RGB sočivo u boji od 12Mpx i monohromatsko sočivo od 20Mpx. RGB sočivo verno slika živopisne detalje boja iz sveta oko nas, dok monohromatsko sočivo obezbeđuje dodatni kontrast i detaljnost informacija na nivou koji ne bi bio moguć sa sočivom, čak i kada bi imao isti broj piksela. Kvalitet monohromatskog sočiva, uz odlike kao što je kombinovanje piksela, omogućavaju telefonu Honor 9 da stvara najbolje fotografije pri slabijem osvetljenju, u celoj industriji. Monohromatsko sočivo može da radi i samostalno i proizvede monohromatske slike.

Honor 9 poseduje sposobnost pravljenja pokretnih slika koje prikazuju šta se dogodilo neposredno pre i nakon što je slika nastala. Pored pokretnih slika, izuzetno je korisna i opcija slikanja portreta. Ona čini kožu lica sjajnom i nudi druga podešavanja koja garantuju da će svaki selfi biti predivan.

Honor 9 takođe može da pravi ultra-kvalitetne 4K video snimke koji umanjuju zamućenost, kompenzuju bilo koji neplanirani pokret uređajem i stvaraju mnogo stabilnije snimke.

Snažno jezgro
Unutar kućišta Honor 9 poseduje Kirin 960 čipset, sa 4GB RAM memorijom i sistemom EMUI 5.1. Ove tehnologije sledeće generacije oslobađaju pun potencijal CPU i GPU procesora i korisnicima pružaju poboljšano iskustvo u nekim od glavnih operacija, kao što je igranje igara, na FHD ekranu dijagonale 5,15 inča.

Honor 9 milenijalcima takođe donosi sjajan zvuk pomoću zvučnog efekta Huawei Histen. Gremijem nagrađivani producent Rainer Maillard je doprineo boljoj optimizaciji kvaliteta zvuka, dok je saradnja sa kompanijom Monster donela Honor Purity, jedinstveni sistem izjednačavanja zvuka.

Huawei Histen, najnovija tehnologija ultra-širokog 3D zvučnog polja se nalazi u telefonu Honor 9. Zahvaljujući toj tehnologiji, dostupna su tri zvučna režima prilagođena za različite scenarije:
a) režim Near istuče slojevitost i nijanse zvuka i pogodan je za slušanje sporije i tihe muzike;
b) režim Front pojačava bas i namenjen je stvaranju bioskopskog audio doživljaja;
c) režim Wide imitira akustiku koncertne dvorane i optimizovan je za pojačano slušanje složene muzike sa sjajnom dubinom zvuka.

Biće pušten u prodaju u Srbiji od septembra meseca, po preporučenoj maloprodajnoj ceni u iznosu od oko 500 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Leave a Reply