Početna Home IFA 2019: Electrolux povezuje čitav vek fokusiranja na iskustva potrošača

IFA 2019: Electrolux povezuje čitav vek fokusiranja na iskustva potrošača

Kompanija Electrolux je na IFA sajmu, najvećoj svetskoj izložbi kućnih aparata i potrošačke elektronike, predstavila neka od najnovijih inovativnih rešenja za vaš dom koja su delo brenda AEG u vlasništvu ove kompanije.

blank
ATV & NAUTICA ATV

Jedna od glavnih atrakcija je AEG Deisgn Line frižider sa novom Smarter FridgeCam kamerom koja omogućava korisniku da sa bilo koje lokacije vidi šta ima u frižideru, čineći nabavku namirnica dosta lakšom i minimizirajući količinu hrane koja se baca.

Još jedna od atrakcija novi AEG 9000 CookView rerna sa Steamify funkcijom.
Ova rerna podešava optimalnu količinu pare što korisnicima omogućava da samouvereno kuvaju na pari i prave ukusnije obroke bogatije nutritivnim sastojcima kod svoje kuće.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

Za optimalno praktično korisničko iskustvo, inovativna CookView kamera smeštena u rukohvatu ove rerna motri na hranu dok se kuva, omogućavajući korisniku da uvek bude povezan i ima pogled na proces kuvanja preko My AEG aplikacije. Ova nova rerna takođe dolazi sa podrškom za glasovne komande.

Što se tiče pranja veša, Electrolux je i tu predstavio svoja najnovija povezana rešenja – AEG 9000 Premium Edition mašine za pranje i sušenje veša donose identične programe.

To znači da su ciklusi pranja i sušenja automatski sinhronizovani kad počnete sa pranjem veša, što čini ceo proces mnogo lakšim jer ne morate da sortirate odeću pre sušenja. Preko funkcije za povezivanje, korisnici mogu preko svog mobilnog telefona na daljinu da provere kako napreduje proces pranja i sušenja veša.

AEG QX9 štapni usisivač je najelegantniji nečujni, bežični usisivač koji je kompanija AEG ikada napravila. Inspirisan vrhunskim enterijerima, QX9 je dizajniran da se neprimetno uklopi u moderan, urban dom.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply