Početna AUTOMOBILI Fiat ulazi u 2019. sa TIPO-m

Fiat ulazi u 2019. sa TIPO-m

blank
ATV & NAUTICA 2020

Fiat ulazi u 2019. godinu sa važnom premijerom. Dolazi nova Tipo postava, koju sada čine tri modela (sa 4 vrata, 5 vrata i karavan) sa četiri paketa opreme (Street, Mirror i novi S-Design i Sport), koji će zadovoljiti potrebe kupaca svih starosnih doba, ukusa i potreba.

To posebno važi za nove S-Design i Sport verzije koje su namenjene mlađim i dinamičnijim vozačima koji žele automobil sa jedinstvenim dizajnom i sportskim karakterom, kojima se priključuju Mirror i Steret paketi opreme.

ATV & NAUTICA ATV

blank

Prvi je namenjen porodicama koje zanima povezanost. Ističe se po novoj Venezia Blue boji karoserije, hromiranim detaljima i UconnectTM HD LIVE ekranu od 7 inča osetljivom na dodir, koji podržava Apple CarPlay i Android AutoTM platforme. S druge strane, FIAT Tipo Street nudi kombinaciju atraktivnog stila i tipične prostranosti i komfora po kojima je poznata Tipo porodica modela – odlični sadržaji po pristupačnoj ceni.

blank

Baziran na novom S-Design modelu, FIAT Tipo Sport je predstavljen u veoma sportskim ruhu. Mnoštvo pažljivo odabranih i ekskluzivnih detalja naglašavaju njegov dinamični stil. Paket opreme Sport je dostupan samo na modelu Tipo sa 5 vrata i transformiše S-Design u veoma prepoznatljivu verziju najjačeg paketa opreme.

blankSa mnoštvom novih karakteristika spolja i iznutra, novi Tipo S-Design ponosno ističe svoj još smeliji karakter. Jedna od najupečatljivijih karakteristika je očaravajuća Passione Red crvena farba uparena crnom bojom krova.
Unutra, putnički deo je još sportskiji sa ekskluzivnim Total Black enterijerom koji savršeno ide uz sedišta od kože i tkanine koja su ukrašena duplim šavovima, kao i volanom i ručicom menjača koji su presvučeni techno kožom sa romboidnim šablonom.

blank

Uz novi izgled, proširena je i paleta motora za nove Tipo Sport i S-Design modele, koja sada uključuje i 1,4-litarski benzinac od 95 KS i 1,3-litarski Multijet agregat takođe sa 95 KS, koji se priključuju dosadašnjem 1,4-litarskim T-Jet motoru sa 120 KS i 1,6-litarskom Multijet agregatu od 120 KS, gde ovaj poslednji dolazi i sa automatskim DCT menjačem.

Leave a Reply