Početna Privatni korisnici Fotografisanje na višem nivou – Canon EOS 760D i EOS 750D

Fotografisanje na višem nivou – Canon EOS 760D i EOS 750D

375

Canon je predstavio dva impresivna EOS fotoaparata u svojoj ponudi iz početnog segmenta – modele EOS 760D i EOS 750D, dizajnirane kako bi pomogli kreativnim korisnicima da dosegnu sasvim novi nivo u fotografiji.

Oba modela čine beleženje posebnih trenutaka, u kvalitetu koji zaslužuju, lakšim nego ikad – sa živim bojama, oštrim fokusom i bogatim detaljima – korišćenjem moćnog novog senzora rezolucije 24,2 megapiksela i Canon-ovog procesora DIGIC 6. Zahvaljujući ISO rasponu 100-12 800, EOS 760D i EOS 750D daju fotografije pune detalja, bez obzira pod kakvim svetlom slikate – u sumrak ili u zoru, ili čak u zatvorenom prostoru. Tehnologija otkrivanja titranja, prvi put ugrađena u fotoaparat EOS 7D Mark II, stvara fotografije sa konzistentnom ekspozicijom, omogućujući još veću fleksibilnost.

Zabeležite svet videozapisima
Autori amaterskih filmova mogu zabeležiti svoje uspomene u obliku videozapisa u zadivljujućoj Full HD rezoluciji i formatu MP4 radi lakšeg deljenja putem Interneta. Zahvaljujući naprednom sistemu Hybrid CMOS AF III koji nudi mogućnost praćenja ili prebacivanja fokusa, možete biti sigurni da je predmet slike u fokusu, dok kompatibilnost sa STM objektivima pruža brzo i glatko fokusiranje uz nenadmašnu tačnost i brzinu. EOS 760D snimateljima početnicima nudi i niz dodatnih kreativnih načina, što im omogućuje da zabilježe originalne zapise. Snimajte filmove ispunjene atmosferom, sa vidljivim detaljima na svetlu i u senci načinom snimanja HDR.

Kontrola i kreativnost pod prstima
Velike mogućnosti uređaja EOS 760D i EOS 750D smeštene su u stručno izrađena kompaktna kućišta, sa ergonomskim hvatištem i višeugaonim LCD ekranom za jednostavno korišćenje u svim situacijama. Mogućnost potpunog ručnog podešavanja svih parametara ostavlja vam slobodu stvaranja vlastitog kreativnog stila. EOS 760D omogućava fotografima da lakše menjaju postavke uz pomoć praktično postavljenih kontrola kakve se obično nalaze na Canon-ovim EOS fotoaparatima za entuzijaste, uključujući kontrolu sa zadnje strane za brze postavke, LCD ekran smešten na vrhu i inteligentno tražilo za brzi pristup postavkama i fotografijama.

Čim počnete da koristite bilo koji od ova dva fotoaparata, možete početi da fotografišete bez straha, zahvaljujući automatskim načinima snimanja koji vam garantuju najbolje rezultate kod svake fotografije. Izdvojite se svojim fotografijama od ostalih fotografa korišćenjem različitih načina za fotografisanje koje možete aktivirati jednim dodirom, kao i kreativnih filtera.

 

EOS-760D_DesignCut_LCDOut_E_EUR
EOS 760D
• Otkrijte novi nivo kvaliteta fotografije ovim moćnim DSLR aparatom
• Snimajte fantastične videozapise filmskog kvaliteta, jednostavno kao fotografije
• Kontrolišite sve parametre fotoaparata dok slikate
• Povežite se i jednostavno delite svoje fotografije i filmove korišćenjem Wi-Fi veze i NFC-a
• Razvijte svoju kreativnost do punog potencijala uz pomoć naprednih kontrola i načina fotografisanja

 

EOS-750D_Design_18-55mm-IS-STM_LCDOut_E_EUR
EOS 750D
• Podignite svoje fotografije na sasvim novi nivo kvaliteta uz pomoć ovog aparata
• Bez muke zabeležite zadivljujuće detalje u svakoj situaciji
• Snimajte videozapise filmskog kvaliteta, jednostavno kao fotografije
• Jednostavno se povežite i podelite fotografije sa drugima

Leave a Reply