Početna Lifestyle Garmin je predstavio liniju luksuznih pametnih satova MARQ, kojom pomera granice u...

Garmin je predstavio liniju luksuznih pametnih satova MARQ, kojom pomera granice u industriji

blank
ATV & NAUTICA ATV

Za 30. rođendan, u kompaniji Garmin su odlučili da ne koriste dijamante, već su se opredelili za titanijum, safirni kristal i gomilu pametne tehnologije.

Već na prvi pogled vidi se da MARQ nije standardna linija Garmin satova. I dok model fenix 5 Plus predstavlja pouzdanu, izdržljivu i privlačnu alatku za vežbanje, on ne može da se poredi sa modelom MARQ Athlete i njegovim jarkim bojama i karakterističnim kaišem. I ostali satovi iz ove linije su takvi, napravljeni da budu upečatljivi.

ATV & NAUTICA ATV

Svi modeli su isti iznutra, sa pametnim notifikacijama, memorijom za muziku, Garmin Pay tehnologijom, funkcijama za praćenje fizičke aktivnosti, kao i senzorom za merenje pulsa, a svi podaci su prikazani na uvek aktivnom displeju koji je čitljiv i pod direktnim sunčevim zracima.

Displej je napravljen od ultračvrstog safirnog kristala, i ugrađen je u titanijumsko kućište. Korona je keramička, što znači da bi trebala da izdrži sve vremenske uslove.
Modeli iz MARQ linije imaju baterije koje snagom prilaze baterijama u energetski najefikasnijim pametnim satovima. MARQ satovi mogu da se pohvale trajanjem baterije od čak 12 dana u režimu pametnog sata, ili do 28 sati u GPS režimu i do 48 sati u UltraTrac režimu.

Sa ovim satovima nećete misliti o tome gde vam je punjač. Kaiševi svi dolaze sa QuickFit tehnologijom, u slučaju kad poželite da zamenite svoj kaiš od pletenog žakarda ili kaiš od italijanske kože za neonsko-zeleni silikonski kaiš.

Iako svi modeli dele istu tehnologiju, u kompaniji Garmin su se postarali da svaki od satova iz MARQ serije bude jedinstven i da odražava estetiku svoje kulture. Svaki model ima posebne napredne pametne funkcije, karakteristične samo tom modelu. Materijali kaiševa, završna obrada kućišta i korone su takođe različite, i svi imaju svoju posebnu svrhu i nude pogodnosti u svojoj kategoriji.

blank
From left to right: The Marq Aviator, Expedition, Driver, Captain, and Athlete.

Garmin je izbacio novu liniju satova, koji su dizajnirani da predstavljaju ključne segmente proizvoda ove kompanije: trkanje, letenje, jedrenje, istraživanje i sportske performanse:

Aviator: Sve što vam je potrebno da nastavite da letite, tu na vašem zglobu – 1.950 dolara

Expedition: Izgubili ste se u šumi? Pronađite put do civilizacije uz model Expedition – 1.750 dolara.

Driver: Držite tempo na trkačkoj stazi sa modelom Driver – 2.500 dolara.

Captain: Jedna od ključnih funkcija modela Captain je to što je čitljiv po suncu – 1.850 dolara.

Athlete: Jednim pogledom znajte tačno koliko snažno možete da gurate sebe – 1.500 dolara.

Kontakt: https://www.garmin.com/en-US/marq/

Leave a Reply