Početna Broj 211 „Haj-tek“ North Face Futurelight jakne su najzad stigle

„Haj-tek“ North Face Futurelight jakne su najzad stigle

I kako bi proslavili, oni su napravili fenomenalnu umetničku instalaciju.

Panasonic TV

Kada je kompanija North Face najavila svoju Futurelight tkaninu početkom godine, tvrdili su da su napravili najprozračniju vodootpornu opremu ikada. Koristili su vlasničku tehnologiju nanoupredanja (nanospinning) koja omogućava koja dozvoljava da vazduh lako cirkuliše kroz tkaninu i, prema rečima kompanije, nudi „više ventilacije nego ikada pre“.

Takođe kažu da Futurelight tkanina omogućava da imate vodootporne odevne predmete koji nisu samo mekani, lagani i udobni, već isto tako i izdržljivi.
Kako biste bolje razumeli šta u kompaniji North Face žele da postignu, samo treba da se setite vodootpornih jakni koje trenutno imate u ormaru.

Najbolji telefoni 2019

Većina vodootpornih stvari su uglavnom kabaste, teške, glasno šuškave i nisu jednostavne za spakovati, a to sve je ono što u kompaniji North Face veruju da su ispravili sa Futurelight tkaninom.

Ljudi su nedavno isprobali ove Futurelight jakne, i utisci su bili da su te jakne zapravo veoma udobne. Preciznije, u pitanju je bila jakna iz Flight serije, koja je dizajnirana za dugo trčanje i naporne staze. Prva stvar koju ćete primetiti kada je obučete jeste kako je lagana; oseća se više kao vetrovka nego kao debeli kišni kaput – što je sjajno jer što manje težine nosite na sebi dok ste u prirodi, to bolje.

North Face takođe ima i masivnije Steep i Summit serije, koje su namenjene za avanture u divljini kao i planinske uslove na visokim nadmorskim visinama.

Još jedna interesantna stvar vezana za najnoviju tkaninu kompanije North Face je to što je razvijena misleći na održivost.
U kompaniji kažu da će sva Futurelight odeća biti proizvedena u fabrici koja koristi solarnu energiju, i biće napravljena od recikliranih materijala i proći će kroz proces koji ne uključuje potrošnju hemikalija.

Drugim rečima, ne samo da su ove jakne vodootporne, lagane i udobne, već su i dobre za životnu sredinu.
North Face Futurelight kolekcija jakni je dostupna na sajtu ove kompanije.

Cene muških Flight Series jakni kreću od 280 dolara. A u budućnosti, North Face planira da upotrebi ovu tehnologiju u proizvodnji druge opreme, poput šatora, rukavica i još mnogo toga.

Leave a Reply