Početna Biznis korisnici Honda Srbija uz Elite Neon Cup 2016

Honda Srbija uz Elite Neon Cup 2016

Panasonic TV

Honda Srbija, kao društveno odgovorna kompanija koja podržava razvoj mladih talenata, kulture i sporta u našoj zemlji, prepoznala je potencijal ovih mladih sportista i podržala ovu manifestaciju kao automobilski sponzor.

Ukupno šesnaest ekipa podeljenih u dve kategorije, U14 i U16, učestvovalo je u borbi za pobednički trijumf. Sportski duh i ljubav prema sportu mladih igrača najpoznatijih timova iz zemlje, kao i pet timova iz inostranstva obeležili su dane za nama na Adi Ciganliji.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Nakon finalne utakmice u kategoriji mladih igrača rođenih 2003. godine, trijumf je odneo klub Altınordu FK iz Turske pobedivši OFK Beograd u neizvesnoj borbi koja je trajala do samog kraja utakmice. Takođe, u kategoriji mladih igrača rođenih 2001. godine, pobedu je odneo Altınordu FK iz Turske pobedivši Krasnodar FC iz Rusije, rezultatom 1:0.

1

Finalni dan turnira završen je svečanom dodelom nagrada, kako najboljim timovima, tako i najboljim pojedincima koji su svojom igrom obeležili ovogodišnji Elite Neon Cup.

Honda Srbija će nastaviti da podržava razvoj sporta u našoj zemlji kroz pružanje podrške sportskim manifestacijama, što je bio slučaj i do sada.

Leave a Reply