Početna Privatni korisnici Honor 7X – Maksimalan displej i vrhunske performanse!

Honor 7X – Maksimalan displej i vrhunske performanse!

Panasonic TV

Honor 7X je prvi pametni telefon koji poseduje Honor FullView displej; ekran veličine 5,93 inča bez okvira, koji omogućava izvanredan kvalitet prikaza i odlikuje se neverovatno dobrim odnosom veličina ekrana i kućišta, što znači da korisnici mogu da uživaju u predivnim slikama na elegantnom i kompaktnom telefonu koji bez problema mogu da drže u ruci.
Osim toga, maximalan ekran bez okvira i zadnja kamera sa dvostrukim sočivom od 16MP + 2MP, širokim otvorom blende i brzim fokusom, ljubiteljima selfija donose kvalitet fotografije na nivou DSLR kamere. U kombinaciji sa moćnim procesorom Kirin 659 sa osam jezgara i GPU jedinicom, Honor 7X nudi neuporedivu jasnoću i korisničko iskustvo po veoma pristupačnoj ceni.

Honor je lider mobilne idustrije u stvaranju proizvoda odlične vrednosti, kombinujući vrhunski kvalitet i performanse po veoma povoljnoj ceni. U poređenju sa ostalim telefonima u istoj kategoriji cena, Honor 7X je u prednosti po pitanju kombinovanja vrednosti uređaja sa veoma bitnim širokim ekranom i serijom luksuznih odlika; od premijum metalik kućišta, preko kamere sa dvostrukim sočivom i dugog trajanja baterije, do nenadmašne izdržljivosti i kvaliteta:

TOP 5 App za bolje pamcenje

Predivni Honor FullView displej
• Honor 7X je opremljen FHD+ ekranom dijaginale 5,93 inča odnosa 18:9 i rezolucijom 2160 X 1080. Svojim metalik kućištem i savršeno oblim ivicama, novi Honor model donosi predivan futuristički dizajn u ruke korisnika.
• Honor 7X poseduje 18:9 ekran što ljubiteljima igrica omogućava da vide više u toku igranja. Pored toga odnos ekrana od 18:9 je približan odnosu 21:9 koji se koristi u bioskopima, što znači da ovaj ekran korisnicima donosi iskustvo neverovatno slično bioskopskom.
• Honor 7X udvostručuje produktivnost i zabavu pomoću svoje One-key Split Screen funkcije. Od imejla i WhatsApp-a do Netflix-a i YouTube-a, korišćenje više aplikacija odjednom nikada nije bilo brže i lakše.

Leave a Reply