Početna Privatni korisnici HONOR 9 – Razmišljanje o inspiraciji

HONOR 9 – Razmišljanje o inspiraciji

Panasonic TV

Najveći poklon letnjih meseci i odmora je sloboda da uživate u opuštanju sa članovima porodice i prijateljima, kao i da budete svoji. Na kraju ćemo svi morati da se vratimo na svoja radna mesta, sastanke i čitanje mejlova. Hajde da se odmorimo samo još malo razmišljajući o novim uređajima i opremi koji se ističu i mogu da nam život učine sadržajnijim.
Jedan veoma inspirativan primer ovoga je potpuno novi pametni telefon Honor 9. Radi se o prelepom uređaju koji kombinuje vrhunsku izradu i ekspertsko inženjersko znanje sa neverovatnom filozofijom dizajna. Šta je potrebno za stvaranje proizvoda koji postavljaju nove standarde? Šta inspiriše hrabre nove stvaraoce dizajna budućnosti? Kako transformisati jednostavnu formu u nešto što izgleda i pruža osećaj neverovatne jedinstvenosti, poput magije u vašim rukama?

Glavni dizajner modela Honor 9 ima jasnu viziju toga: ,,Ne želimo da pravimo telefon po šablonu, već želimi da on bude odraz vaše individualnosti. I to je ono što Honor 9 postiže – unapređuje mnogo novih slojeva sofisticiranosti i pokreta uz snažniji fokus na životni stil mladih i nezavisnih ljudi. Ako uživate u sadašnjem trenutku, Honor je telefon za vas.”

ATV & NAUTICA 2020

Glavni koncept modela Honor 9 je svetlost koja je uvek dinamična, uvek se menja i jedinstvena je kada se posmatra iz različitih perspektiva. Ovaj uređaj sija, transformiše prirodnu svetlost u svoj najbolji dodatak pomoću predivnog 3D stakla sastavljenog iz 15 slojeva, precizno izrađenih da stvore očaravajuću svetlost, kao peskom uglačanog metalnog kućišta koje stvara suptilan metalni odsjaj.

Honor 9 se proizvodi u više pažljivo biranih nijansi, a predvodnik ove nove palete boja je glečer siva, jednistvena boja koju je osmislio brend Honor. Osim glečer sive, Honor 9 dostupan je u safirno plavoj i intenzivno crnoj.

Specifikacije telefona Honor 9:
– 4 GB RAM
– 64GB ROM + micro SD kartica do 256 GB
– ekran od 5,15-inča, rezolucija od 1920×1080-piksela
– dvostruke zadnje kamere od 20-megapiksela i 12-megapiksela
– prednja kamera od 8-megapiksela
– Kirin 960 procesor
– baterija od 3,200mAh

Leave a Reply