Početna Privatni korisnici HP LaserJet štampači koji rade u mobilnom okruženju

HP LaserJet štampači koji rade u mobilnom okruženju

Panasonic TV

HP Inc., globalni lider u oblasti štampe, predstavio je šest novih, brzih, pristupačnih monohromatskih LaserJet štampača za mikro i mala preduzeća, koji rade u mobilnom okruženju. Osveženih linija, štampači, kao i multifunkcijski modeli, su najproduktivniji HP LaserJet štampači u svojoj klasi – sa 15 do 20% većim brzinama štampe kod modela iz serija M100 i M200.

„Korisnici vole jasan i čist tekst koji dobiju na HP LaserJet štampačima, ali žele i neke dodatne opcije po pristupačnim cenama”, rekao je Santi Morera, potpredsednik i generalni direktor Imaging & Printing, HP Inc. „Ovim predstavljanjem, HP je ponudio jedne od najpristupačnijih, najefikasnijih, najmanjih laserskih štampača ikada, savršenih za korišćenje u kancelarijama mikro i malih preduzeća, koje rade u mobilnom okruženju“.

ATV & NAUTICA 2020

laser-jet-foto-4

• Nova serija štampača HP LaserJet Pro M12 i nova serija multifunkcijskih uređaja HP LaserJet Pro MFP M26 pružaju legendarni i pouzdani HP kvalitet, i predstavljaju najpristupačnije laserske štampače koje je HP ikada ponudio u njihovim klasama.

• Kompaktna serija M100 se sastoji od pristupačnih, energetski efikasnih štampača i multifunkcijskih uređaja koji pružaju pouzdane performanse sa minimalnim intervencijama i brzinom štampe od 22 strane u minutu.

• Nova M200 serija štampača i multifunkcijskih uređaja ima brzinu štampe od 28 strana u minutu i predstavlja idealno rešenje za mala preduzeća čiji je glavni cilj visoka produktivnost. Za štampanje prve strane, uređajima iz ove serije potrebno je neverovatnih sedam sekundi, što predstavlja najefikasniji rezultat u ovoj klasi.

Leave a Reply