Početna Vesti HTC i operatori zajedno za 5G u celom Svetu!

HTC i operatori zajedno za 5G u celom Svetu!

Sprint, Telstra i China Mobile podržavaju HTC za buduće 5G proizvode koji će se pojaviti u 2019.

ATV & NAUTICA 2020

U toku poslednje dve nedelje, operateri širom sveta objavili su da su se prijavili kod HTC-a radi isporuke budućih 5G proizvoda. Sprint i Telstra će nuditi 5G „mobilni pametni hab“ koji pravi HTC – prvi uređaj te vrste koji će raditi na svim 5G mrežama. Ovaj jedinstveni uređaj služiće kao zasebni 5G mobilni hotspot, pametni uređaj i još mnogo toga, a pojaviće se tokom 2019. godine.

HTC je razvio novi 5G hab kako bi iskoristio prednosti neverovatnih 5G brzina i mogućnosti povezivanja, a to sve u inovativnom i prenosnom dizajnu za upotrebu kod kuće, u pokretu i u firmama. Čipset Snapdragon 855+SDX 50 kompanije Qualcomm pokreće ovaj jedinstveni uređaj koji nudi prenosivost, visoke performanse, brz odziv i veliki protok.

ATV & NAUTICA 2020

Proizvod će takođe omogućiti korisnicima da koriste 5G na više uređaja dok su u pokretu, na poslu ili kod kuće, što će im pružiti brzu vezu, deljenje sadržaja, zabavu i još mnogo toga. Ugrađeni gigabitni Ethernet port pruža mrežnu kompatibilnost, a veliki ekran osetljiv na dodir omogućava jednostavnu upotrebu i napredan grafički prikaz.

Uz mobilni 5G u svojoj srži, HTC se priprema za budućnost multimedije visoke propusne moći u pokretu i povezanih usluga podataka. 

Leave a Reply