Početna Privatni korisnici HTC predstavio One A9s

HTC predstavio One A9s

HTC, vodeći inovator na polju mobilnih tehnologija i virtualne stvarnosti, predstavio je danas najnoviji pametni telefon iz višestruko nagrađivane HTC One porodice – HTC One A9s. Baziran na HTC-ovom čuvenom dizajnerskom pedigreu i svetski poznatim tehnološkim inovacijama, One A9s je kreiran da inspiriše nove generacije telefona nudeći besprekornu preciznost izrade i kvalitet po pristupačnoj ceni.

HTC One familija uređaja je osvojila brojne nagrade u svojoj industriji za svoj kultni dizajn i neverovatne karakteristike, i HTC One A9s nastavlja s tom tradicijom. Kućište modela HTC One A9s je inspirisano prirodom, a dvobojna završna obrada savršeno reflektuje svetlo sa rama uređaja. Polirane ivice se neprimetno spajaju sa ekranom dijagonale pet inča, čineći da telefon udobno leži u vašoj ruci, dok se na tasterima smeštenim sa strane vidi kolika je pažnja posvećena svakom detalju. I ne samo da je lep, već je i izdržljiv, HTC One A9s je tokom proizvodnje bio izložen testovima padova i grebanja uz stotine sati testiranja u ekstremnim vremenskim uslovima kako bi se dobila dugotrajna pouzdanost.

„Sa modelom HTC One A9s smo želeli da odličan izgled, preciznu metalnu izradu predstavimo širem krugu potrošača,“ izjavio je Čialin Čang, HTC-ov predsednik odeljenja za pametne telefone i povezane uređaje. „HTC One A9s je posebno vredan jer kombinuje prefinjenost i pouzdanost, prelepi metalni dizajn i moćne karakteristike u jednom jedinstvenom paketu inspirisanim prirodom i napravljenim za život.“

Leave a Reply