Početna Privatni korisnici HUAWEI P20 Pro dobitnik nagrade TIPA World Award za 2018. godinu

HUAWEI P20 Pro dobitnik nagrade TIPA World Award za 2018. godinu

Kompanija Huawei Consumer Business Group je objavila da, tokom generalnog skupa udruženja TIPA, telefon HUAWEI P20 Pro je označen kao jedan od Najboljih proizvoda 2018. godine, kada je dobio nagradu ,,Najbolja fotografija na pametnom telefonu". Ova prestižna nagrada je rezultat posvećenosti i truda inženjera i dizajnera kompanije Huawei da za kupce širom sveta stvore najbolje uređaje u industriji, smeštajući u prvi plan kvalitet, dizajn i performanse.

Panasonic TV

HUAWEI P20 Pro je nagradu dobio od strane predstavnika 29 svetskih publikacija posvećenih fotografiji, nakon rigoroznog procesa nominaicja, testiranja i upoređivanja. Uz prvu trostruku Leica kameru na svetu i najveći broj piksela na jednom pametnom telefonu sa otovorom blende od f/1.8, f/1.6 i f/2.4, Huawei P20 Pro poseduje RGB senzor od 40MP, monohromatski senzor od 20MP i senzor od 8MP sa optički stabilizovanim 3X telefoto sočivom. Sve ovo u kombinaciji sa sposobnošću algoritama master AI sistema da prepoznaju više od 500 različitih scena podeljenih 19 kategorija, omogućava kupcima da bez problema uslikaju fotografije profesionalnog kvaliteta.

Mogućnosti kamera telefona iz serije Huawei P20 postavljaju nove standarde u svetu fotografisanja pametnim telefonom, kao što je nedavno pokazano DxOMark merenjima, standardom u ovoj industriji po pitanju kvaliteta kamere i sočiva. Zapravo, modeli HUAWEI P20 Pro i HUAWEI P20 su dobili dve najviše ukupne ocene za pametne telefone i prvi su telefoni koji su dobili trocifrene DxOMark ocene od 109 i 102, tim redom.

ATV & NAUTICA 2020

Leave a Reply