Početna Privatni korisnici HyperX dodao brzi USB disk Savage liniji proizvoda

HyperX dodao brzi USB disk Savage liniji proizvoda

blank
ATV & NAUTICA 2020

HyperX Savage USB Flash disk poseduje izuzetno velike brzine prenosa podataka sa brzinom čitanja od 350MB/s i brzinom upisa od 250MB/s, a dostupan je u kapacitetima od 64GB, 128GB i 256GB. USB 3.1 fleš disk prve generacije (USB 3.0 port) savršen je za korisnike koji zahtevaju manje vremena za transfer fajlova. HyperX Savage USB disk omogućava brzo skladištenje velikih digitalnih fajlova kao što su filmovi, muzika, fotografije visoke rezolucije. Poseduje smeo dizajn sa elegantnim crnim kućištem i crvenim metalnim HyperX znakom. Disk je kompatibilan sa najnovijim desktop i notebook računarima, kao i gejming konzolama kao što su PS4 i Xbox One.

“Zadovoljstvo nam je da ovaj USB disk predstavimo gajmerima i entuzijastima i pružimo im mogućnost da iskoriste prednosti novog USB 3.1 standarda prve generacije, koji se često naziva i USB 3.0,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Ovo je naš najbrži USB fleš disk i predstavlja kombinaciju visokih performansi, modernog izgleda i agresivnog dizajna, što ga čini savršenim rešenjem za PC računare i konzole.”

ATV & NAUTICA ATV

lowres_HXS3_console

HyperX Savage USB fleš disk je podržan petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom HyperX pouzdanošću. HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply